ice\FIRE
Unsupportive
HTTP://FARANYMBOBOIBOY.BLOGSPOT.COM
posted by Fara_nym | Hyoukurona Sunday, 30 September 2012 @4:49 pm 2 comments
Toturial:Tab di sidebar
ASSALAMUALAIKUM!*labai tangan*
'''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''
hari Fara nak ajar korang macam mana na buat Tab di sidebar
ada kwan Fara yang tanya iaitu ikin
tau cam mana tu?tengok sini!


1.Dashboard>layout>add Gedget>text
  die akan keluar macam ni.


2.tulis la apa yang korang nak cam Fara buat tu!
highlight tulisan tang korang nak jadi kan tab tu.
lepas dah tulis & highlight,tekan warna merah tu.die akan keluar yang ada tulis 'http://'
apa lagi,isi lah web tab korang kat petak biru tu then tekan 'ok'
buat pada  tulisan yang lain juga!

3.dah siap?tekan save.
good luck!
semoga berjaya!

FARANYM | HYOUKURONA 2017