ice\FIRE
Unsupportive
HTTP://FARANYMBOBOIBOY.BLOGSPOT.COM
posted by Fara_nym | Hyoukurona Saturday, 6 October 2012 @8:16 pm 26 comments
SEGMEN LYSSA FAIZUREEN | Kenapa Aku Berblog ?
Hai!Assalamualaikum  Kak lyssa ! tak lupa kawan2 yang tengah baca jugak!


Hari ni Fara nk masuk kat segmen kak Lyssa!
meh perkenal kan diri sya Dulu!
name:Siti Nur Farahanim (call me Fara)
age:13 years not old(gurauan-13 years old)

CERITANYA....

Di sini Fara ingin menceritakan tentang kenapa Fara berblog dan sebab nya pada awalnya,
Fara cuma tengok blog kawan baik Fara yang cantik sangat iaitu Nureen! Masa itu lah Fara 
rasa nak sangat buat blog dan edit cantik2..dah berapa bulan buat blog(lebih kurang 8 bulan)
Fara rasa nak buat tutorial cam kawan Fara Fiqah & kak  LYSSA
hhmmm....lagi apa yang menarik pasal blogging ni pasal pada Fara kat blog ni boleh
ceritakan pasal hidup Fara yang pahit mahupun seronok,Fara boleh buat apa yang Fara suka
macam Fara nak buat tuto(Fara suka jugak kutuk2 orang ni),Fara boleh jugak isi masa
lapang dengan cantikkan lagi bolg Fara (edit la tu -,-).....
Yang menarik bagi pengunjung blog Fara Diorang boleh tengok tutorial(walaupon baru 3),
lagi boleh tau pasal BoBoiBoy(untuk peminat BoBoiBoy je,Fara pon ppeminat tau!) dan
satu lagi  boleh chat dengan orang luar yang kunjung blog Fara (yang x kenal)..
SERONOK KAN!

INSPIRASI KU...

Ispirasi Fara dalam DUNIA blog ni Kak Lyssa & Fiqah
nak tau kenapa?tegok bawah ni..
Kak Lyssa Faizureen
 -akak banyak tutorial & tips2 untuk blog
-akak cerita dalam post akak semua nya best2
-cerita kak lyssa yang Fara suka ialah yang post akak pasal orang gunakan nama blog akak untuk
   tulis benda yang tak elok kat blog orang lain(kat chatbox)
-Kak Lyssa Comel ^_^
Fiqah
-Fiqah banyak tutorial tapi x ada tips(tapi Fara tetap suka)
-Fiqah banyak tentang BoBoiBoy...(hehe..biasalah)
-Fiqah Comel jugak! >_<

itu saja dari Fara ye!Walaupun Blog Fara x cantik Cam Kak Lyssa,tapi Fara
tetap bersyukur sebab Fara pandai berblog  :')
(sorry ye kak Lyssa sebab Blog sya banyak sangat BoBoiBoy)

Assalamualaikum
happy & ceria selalu C=

Labels:


FARANYM | HYOUKURONA 2017