ice\FIRE
Unsupportive
HTTP://FARANYMBOBOIBOY.BLOGSPOT.COM
posted by Fara_nym | Hyoukurona Monday, 17 December 2012 @11:11 pm 3 comments
why?
Assalaualaikum! ~peace upon to you~

hey korang! korang sihat ke?Fara sihat je~ >.<
ok lah ni Fara nk cerita pasal YouTube nieyh!!!bengang sgt ni tau!

ok nak tau kenpa? sebab Fara nk upload BoboiBoy musim ke 2 episode 8 kat youtube pastu dia buat hal! Fara dah siap upload lagi pastu bila nk tgk dia kata this video has been removed beacause this video is too long (lebih kurang lah!) nah tengok gambar ni! x de alert apa-apa pon kan! pastu x leh tgk! pelik kan !



ok lah oleh kerana TAK boleh upload di YOUTUBE,Fara bagi kat sini je lah boboiboy musim ke 2 episode 8! enjoy ya! (copyright by Animonsta Studios)
sorry lah sebab tak jelas sangat video ni!

video
ok tu saja dari saya bye! peace upon to you!!
happy  and ceria selalu!

FARANYM | HYOUKURONA 2017