Kuroi KENSHIN
KUROI KENSHIN
HTTP://FARANYMBOBOIBOY.BLOGSPOT.COM
posted by Fara_nym | Hyoukurona Saturday, 5 January 2013 @6:23 pm 0 comments
I'm back!
Assalamualaikum! *Peace upon to you!*

Diskripsi Kuasa Fang
-boboiboy season 2 episode 10-
ok Fara dah siap sume homework and boleh on..tp esok dah tak boleh~ sian kan!
ye lah~ kan skolah ni ayah Fara tak bagi main..time cuti je boleh...tu pon kalo dah siap baru boleh main...Fara tak sempat nak edit blog lah..sikit-sikit je,Fara nak tukar header tp kena ambil masa yang lama..maybe malam ni kot Fara buat  header! Sepanjang baru 3 hari sekolah Fara rasa macam bukan baru sekolah je..rasa cam hari biasa gi sekolah!korang ada rasa cam tu tak?hihi kat solah cam biasa lah..Fara jadi pengawas PSS & bendahari kelas (Sama je cam thn lepas) tak de nk tukar2...tp tak tau lah Fara akan jd ajk thn ni ke tak cam thn lepas Fara AJK form 1 kelab PSS pon Fara AJK form 1...:/
ok lah sampai sini saja cerita Fara,Assalamaualaikum!

Happy & ceria selalu!


FARANYM | HYOUKURONA 2017