Kuroi KENSHIN
KUROI KENSHIN
HTTP://FARANYMBOBOIBOY.BLOGSPOT.COM
posted by Fara_nym | Hyoukurona Tuesday, 25 December 2012 @11:32 pm 0 comments
Tutorial : Letak/buat skins kat scm player!
Assalamualaikum!*peace upon to you*

"tukar je lah gopal!" -Fang-
BoBoiboy musim ke-2 episode 9
hai korang! ada kawan Fara nak Fara buat tuto ni!ye lah semua orang nak blog nya cantik ! Fara pon nak cantik!so lagu pon kena lah cantik!kawan fara pon!! hihih
so kalau nak buat ikut sini cepat!!!

siapa tak tahu nak letak lagu tu tengok tuto ni --->KLIK!

1.bukak link ni-->klik sini!

2.pastu klik sini untuk dapatkan music layer yang bercorak atau bergambar --> klik sini!!

3.pastu amek/copy code corak yang korang suka (tengok gambar)


4.pastu korang paste kan code skins yang korang suka tu kat sini!(tengok gambar!)


5.then,ikut tuto ni-->tekan tuto ni!! ikut dari no.5 sampai habis! then habis cerita!

ok thanks sebab rujuk tuto Fara ni!bye bye! Assalamualaikum!
sEmoga bErjaya /g0odd lUck!!

Labels:


FARANYM | HYOUKURONA 2017