Kuroi KENSHIN
KUROI KENSHIN
HTTP://FARANYMBOBOIBOY.BLOGSPOT.COM
posted by Fara_nym | Hyoukurona Saturday, 22 December 2012 @9:32 am 2 comments
Segmen Siapa Paling JuJur
Assalamualaikum! *peace upon to you*

Good morning ! ok Pagi pagi ni Fara aka ShdwFangBoBoiBoy(ceh ceh..tak boleh belah nama) nak join segmen ni!hihi..ok agak terkejut jugak lah Fara tengok Soalan -soalan nya banyak! >.< tapi tak pa,InyaAllah Fara boleh jawab soalan-soalan tu!

*Click banner tojoin

Let's Begin~

1)apa akan you buat kalau tiba-tiba ada budak kecik tumpahkan kuah kari kat baju paling you sayang :

Sekiranya begitu,fara akan bagun dan tukar baju.Kemuadian Cuci baju tersebut~Fara tak marah pon sebab bagi Fara baju semua nya sama..One more reason because budak kecik bukan faham pon kalau kita marah..
=D (tapi rasa sedih tu ada lah jugak!hihihi)

2)pernah tak you terkentut kuat sampai ada orang dengar :

haih~ Hal ni Penah terjadi kat sekolah ..Time tu Cikgu suruh buat ape-ape saja dalam kelas,tetiba terkentut kuat sampai kawan Fara dengar..then Fara ckp sorry sebab terlepas angin~ buat apa nak malu pasal ni?Kan semua orang pernah buat! lagi pon kawan Fara tu kata tak apa~ >.<

3)pernah tak you korek hidung tiba tiba ada orang perasan :

I think pernah masa kat tadika dulu..time tengah mengaji pulak tu!time tengah tunggu giliran tu sempat lagi Fara korek hidung,pastu orang yang Fara suka(budak laki) tu nampak..pastu cepat-cepat cover ngan buku lain! hak hak!

4)bila kali terakhir you menangis ? sertakan bila masanya tu dan sebab apa :

huhu rasa nya semalam kot,sebab Sim card phone hilang..Fara memang sensetiv sikit!kalo ada je benda hilang mula lah nak menagis TT^TT

5)mase kecik kecik , ape budak budak sebaye you selalu ejek you :

Dulu masa kat sekolah rendah lah start budak-budak kelas ngan Fara suka sangat ejek Fara minah! huhu nak tau kenapa?sebab nama Fara ialah Farahanim,so bila di terbailkkan jadi minaharaf..budak-budak dulu ambil bahagian minah tu..hhuhu sedih! jahat diorang ni!! :/

6)berapa berat badan you sekarang :

berat badan? huhu bagus lah tu sebab Fara baru je timbang hari tu! berat badan Fara 34.7 kg je! ringan kan?Fara nk tambah berat badan..org pon pelik budak tingkatan 1 ringan & kecik! =(

7)ape you akan buat kalau you tengah marah gilaa :

Masuk bilik,tutup pintu,pasang ear phone,bukak cerita BoBoiBoy / dengar lagu volume 100%

8)matapelajaran paling k.o masa sekolah :

SEJARAH -,- 

9)adakah you pernah bergaduh masa sekolah dulu sampai bertekak memaki mengherdik musuh you . ceritakan :

Pernah !yang pernah Fara tengking-tengking kat kawan baik Fara tapi kiteorang tak kawan 2 minggu je..pastu kawan balik!yang tahun ni punya(2012) pernah bermusuh sampai 4 bulan!(hampir 5 bulan) tu pon sebab Fara suka merajok ngan die and die tak tahan dengan perangai Fara..Fara pon tak tahan dengan perngai die sebab dia suka mengarah orang!tp dah baik..dah jadi kawan baik balik dah! ^_^

10)orang pertama you jatuh hati masa sekolah rendah dan mase darjah berapa(tak perlu letak nama) :

Fara rasa orang yang pertama yang Fara pernah suka masa kat sekolah rendah ialah Aiman Rafie..time tu darjah 3,tapi Fara sedar yang budak laki tu suka kat kawan baik lama Fara Arina.tp setiap tahun tukar-tukar Fara suke sape! hak hak!

11)you pertama kali couple masa umur berapa :

Sorry,Fara tak pernah couple cam date tu! tapi couple dalam facebook ada lah! >.< ceh ceh!

12)berapa lame you penah kapel dgn seseorang dan tahun bila :

brapa lama ye? bulan ni dah masuk 8 bulan seminggu! :)

13)last you putus sebab apa :

last Fara putus ngan yg lama! thn ni jugak lah~ sebab dia curang dan ada makwe baru :(

14)adakah you pernah buat your mother menangis dan kenapa :

pernah! sebab fara tak nak dengar ckp ibu ='(

15)bila dok sorang sorang , ape mesti you buat :

kalo dok sorang-sorang apa lagi! EDIT BLOG !!!!!!tak da siap nak kacau!yeah!

16)keputusan upsr you :

huhu 4A 1B je! tp syukur Alhamdulillah! :')

17)you nak kawen masa umur berapa dan kenapa :

I think umur 24 -25 tahun!sebab dari umur 18 tahun(lepas SPM)sampai 24 tahun Fara nk belajar pandai-pandai! pastu cari kerja +calon suami! hak hak!

18)you selalu berangan tentang ape :

Selalunya Fara berangan pasal pakwe Fara ..selalu sangat berangan Fara jumpa die..sebab pakwe Fara tu berkenalan dalam Facebook je lah!harap2 lah sangat Fara dapat jumpa dia satu hari nanti!

19)perkara yang you paling tak suka tapi ia selalu berlaku dalam hidup you :

Cerita ni Fara dah tak nak ingat lagi !!! Fara selalu sangat tersalah orang kat tempat awam! Cam kat pusat beli belah..Fara pernah tarik tangan budak kecik ni sebb sama cam adik fara huhu TT^TT

20)perkara paling you suka tapi pernah berlaku sekali je dalam hidup you :

Fara jadi kawan baik kepada org yang Fara suka! (budak laki yang fara jatuh hati kat dia time darjah 4)
then die rapat ngan Fara!!

21)blogger yang paling you suka dan sebab ape you suka dia :

Blogger yang paling Fara suka ialah Fiqah!(kawan Fara) Fara suka die sebab dia kreativ lukis-lukisan dia cantikkkk sangat! dia pon peminat BoBoiboy sama cam Fara tap dia minat Yaya,Fara minat Fang!

22)sesuatu yang you tak suka bila blogwalking :

Fara yang paling tak suka bila blogwalking ialah post rang tu panjang lebar !!!!! berperenggan lebih dari karangan SPM!! hish!!! kalo ye pon nak tulis panjang jangan lah panjang sangat!

23)mase tahun bila you pertama kali buat facebook dan apa yang buat you terasa nak buat facebook :

first time buat fb tahun 2010(darjah 5) rasa teruja sagat!!! sebab ada fb!! woho!!

24)you selalu bangun tidur pukul berapa :

kadang-kadang tak tidur langsung macam hari ni! tp selalunya pukul 1/2/3 lah kalo cuti skolah macam ni!kalau time skolah bangun tido kul 5:30 pagi!(tapi tiap-tiap hari bagun pagi nk solat subuh then sambung tido/siapp nak gi sekolah

25)kritikan terhadap blog saya :

Catik menari tertarik!! heheeh ok je!lagi cantik dari blog lyssa ..kemar dan teratur! g00D!!!!!

DENGAN INI ,SAYA TELAH MENJAWAB SOALAN -SOALAN INI DENGAN SEJUJUR-JUJURNYA!
 ok that all from me! tata! peace upon to you !!

-Fara_nym ShdwFangBoBoiBoy-

Tag:Dyna,Kak Amira,ikin

Labels:


FARANYM | HYOUKURONA 2017