Kuroi KENSHIN
KUROI KENSHIN
HTTP://FARANYMBOBOIBOY.BLOGSPOT.COM
posted by Fara_nym | Hyoukurona Thursday, 20 December 2012 @9:20 pm 2 comments
nothing to do!
Assalamualaikum! *peace upon to you*


ok hari ni Fara tak ada buat apa-apa, just nak bagi header yang kak ya tempah je dan gambar yg dia suruh transparent kan tu!sorry lah yang mana tempah kat Fara tapi tak siap lagi!(sebenar nya malas nak buat!) ok ni dia ye kak ya! sorrry la sebab Fara tak tau akak nak nama apa header tu sebab tu Fara buat 2!akak amibil url header ngan gambar ni kat bawah ye!

http://2.bp.blogspot.com/-deOJ8F8D0GI/UNMPn5_43wI/AAAAAAAABiQ/SdkxgleDi9E/s1600/Untitled-de+fake+smiles.png
 http://4.bp.blogspot.com/-iZqvCGtPIQ4/UNMPpNu1FyI/AAAAAAAABiY/mEZX8BzWihQ/s1600/Untitled-ongeng+farzmil.png
http://3.bp.blogspot.com/-y3tsCYuhdjQ/UNMPqLpDwyI/AAAAAAAABic/AwOEunv7fZo/s1600/kak+ya.png
ook ok tu je! tata!
happy & ceria selalu!

FARANYM | HYOUKURONA 2017