Kuroi KENSHIN
KUROI KENSHIN
HTTP://FARANYMBOBOIBOY.BLOGSPOT.COM
posted by Fara_nym | Hyoukurona Monday, 24 December 2012 @4:46 am 5 comments
4 pagi~
Assalamualaikum! *peace upon to you*

BoBoiboy pasrah dengan orang lain,diri sendiri dan keadaan!
-Boboiboy season 2 episide 9-
ok tengah tengah pagi ni Fara edit gif BoBoiBoy hak hak! tgk lah gambar yang kat bawah ni!
jampukul 4 pagi kan?(sambil tengok crita BoBoiboy episode sebilan~)


ok Fara tengah bosan skang ni and Fara nak try ingat balik tempahan -tempahan yang kaan-kawan Fara buat!seriouslyy Fara lupa! yang Fara ingat tempahan kawan Fara Wasif aka BoBoiBoy halilintar (nama fb die) die suruh buat gambar cover fb cam gambar profile fara ni!haih Fara mintak maaf sangat-sangat ye! hihi

BTW,korang kalo nak tempah ,tempah la kat chat box! Biar Fara boleh ngat! lagi pon ada 2 tempahan Blog tau!haih..susah la nk edit blog orang ni!Fara tak tau cita rasa diorang macam mana..yang Fara selalu dengar ayat ni 'ikut suka lah nak edit macam mana pon' sedih nya TT^TT..lagi pon korang bagi email ngan password kan suruh Fara edit blog!Fara dah lupa lah email ngan password korang~Macam mana ni?Korang jangan lah anggap Fara ni tak boleh di harap! bukan sebenar nya Fara jarang pengan laptop lah! Fara dah cakap kan dulu!!!Fara selalu online pon kat fb ngan twitter sebab Fara pakai phone kan!Tak kan lah korang tak tau!! kalo nak tau pon,Fara update Blog bila dapat pakai laptop je...huhu amat menyedih kan(ayat Probe)

ok Fara dat lagi satu request nak buat footer cam Fara! haha ada pon tuto kali ni..Fara tak tau nk buat tuto apa! huhu ok lah! sampai di sini sahaja bicara Fara di Fara_nym ShdwFang BoBoiBoy.bye!assalamualaikum!

Happy and ceria selalu!

FARANYM | HYOUKURONA 2017