Kuroi KENSHIN
KUROI KENSHIN
HTTP://FARANYMBOBOIBOY.BLOGSPOT.COM
posted by Fara_nym | Hyoukurona Sunday, 17 March 2013 @5:53 pm 0 comments
I'm waiting~
Bismillahirahmanim~
Assalamualaikum! *peace upon to you!*

BoBoiboy season 2 episode 12

hai,selamat petang semua! Fara dah lama rasa tak edit atau update blog ni kan? topic hari ni sebenarnya untuk saja-saja sebab Fara tengah bosan ni! >.< hmmm....lagi pon Fara tengah tunggu Cerita Animasi BoBoBoy musim ke-2 Episode 12 ni ^^ sebab tu tajuk entri kani ni 'I'm waiting' :)

Fara nak letak gambar je kat sini! haha sementara menunggu..Fara memang dah tak tau nak letak apa ..hihi jangan marah!




























ohohoh tak sabar nya! ok Fara nak makan sekejap! bye! assalamaualaikum~
happy go lucky~

FARANYM | HYOUKURONA 2017