Kuroi KENSHIN
KUROI KENSHIN
HTTP://FARANYMBOBOIBOY.BLOGSPOT.COM
posted by Fara_nym | Hyoukurona Saturday, 13 April 2013 @5:56 pm 6 comments
Masalah lah!!
Bismillahirahmanirah~
Assalamualaikum!!* peace upon to you! *

Hai selamat petang reader[s] Fara,Minggu ni Fara tak ada mood lah nak berblog atau online~ ok Pasal sebab masalah pada blog ni! kenapa lah dia tukar style!! menyusahkan tau tak? tolong lah tukar ke style yang lama! ni nak edit blog pon dah tak boleh! baru je nak letak border ngan shadow kat blog sebab header Fara dah tak bersambung..banyak lah Fara nak tukar! Bila buka,it will be like this!!!!

 siapa tak bengang ha? Apahal blogger tukar design!!! pastu bila Fara scroll kebawah dia tulis..
'about new look' bila tekan ..dia kata bagus la apa lah..bagus apa nya kalau tak boleh edit semua! orang nak edit blog content skalilah! BUKAN WIDGET JE!!why blogger WHY!!!!!!

Pasal lain pula Fara cuma nak FANG (phone  Fara) balik..huhuhu susah nak amek gambar yang best2 masuk blog tau! :/ ok lah sampai sini saja entry Fara kali ni! malas lah nak berblog ...oh ya..Fara orang yang pertama wish kat Fara pagi-pagi buta tadi! kan Fara tido pukul 3 pagi..haha lawak kan?eh ,lawak apanye terok lah xD ok lah..bye,Assalamualaikum!

FARANYM | HYOUKURONA 2017