Kuroi KENSHIN
KUROI KENSHIN
HTTP://FARANYMBOBOIBOY.BLOGSPOT.COM
posted by Fara_nym | Hyoukurona Sunday, 7 April 2013 @7:24 pm 1 comments
Sunday Funday xD
Bismillahirahmanirahim~
Assalamualaikum!! *peace upon to you~*

My  OC kalisa ! >3< (you can call her alis "alice")
      Hai,Selamatt petang reader[s] Fara~ Maaf lah semua semua, Fara tak boleh update blog sebab adik Fara asyik main je :/ untung lah korang yang boleh ada lappy atau PC sendiri kan? Tak ada yang berebut-rebut macam Fara...lagi pon Fara boleh online pada cuti sekolah je..bukan macam orang lain,boleh on SETIAP HARI! Fara selalu online pakai Fang je!(Fang nama bagi phone XPeria Fara xD)

   Pasal hari hari lain Fara tak ada cerita meh! hahaha oh ya,Hari jumaat hari tu Fara ada buat cupcakes untuk budak kelas Fara(bertujuan untuk buat pembentangan Sivik je xD) dan mee goreng satu ! banyak! sekejap saja dah habis~ uhuhu Alhamdulillah semua kata sedap! berkat air tangan sendiri ^^ Selain tu Fara rasa nak masuk pertandingan yang dianjurkan oleh Pandu Putri pringkat Daerah kot~ xD nak masuk pertandingan menjahi,memasak dan juga membuat kraftangan (perlu kretif). Fara masuk yang Fara rasa senang je~ hihi ok lah! Fara tak sabar nak tunggu  Birthday Ikin bersama bierthday Fang dan jugak Birthday Fara bersamaan dengan hari bumi 'Earth day' ! Nanti Fara nak bagi hadia kat ikin (bukan melalui post laju xD) ..ok lah! Fara kena offline ni!

Assalamaualaikum,jumpa pada minggu depan semua!
Fara_nym ShdwFang BoBoiBoy peace out~ ^o^v

FARANYM | HYOUKURONA 2017