Kuroi KENSHIN
KUROI KENSHIN
HTTP://FARANYMBOBOIBOY.BLOGSPOT.COM
posted by Fara_nym | Hyoukurona Sunday, 31 March 2013 @6:02 am 0 comments
Cuti dah nak habis u.u
Bismillahirrahmanirrahim~
Assalamaualaikum*peace upon to you!*

ahahaha sia peTAI xD

Hai,selamat malam! eh,dah pagi lah! hihih pelikkan? Fara suka sangat berblog tengah malam kam? Fara on tengah malam sebab waktu siang! Adik Fara dan kakak Fara onn waktu siang! hmm..pagi nanti Fara dah nak balik Cyberjaya! :/ cepat nya cuti!! huhuhuh u.u tadi Fara ada prgi tepi pantai! haha ada snap pic sikit >3< Fara rasakan,macam tak puas je online pada minggu cuti ni! ye lah! asyik adik Fara je yang main Lappy! bila pulak fara boleh edit blog ni! :/ lain-lain dah tak ada apa-apa lagi! Tak tau lah petang nanti ada sambungn cerita Animasi BoBoiBoy ke tak! haih! kalau ada mesti lagi best kan? :)


Bye! Assalamaualaikum! pagi nnt Fara dah tak on tau! bye!

FARANYM | HYOUKURONA 2017