Kuroi KENSHIN
KUROI KENSHIN
HTTP://FARANYMBOBOIBOY.BLOGSPOT.COM
posted by Fara_nym | Hyoukurona Sunday, 17 March 2013 @8:48 pm 2 comments
Amat menyedih kan! D'=
Bismillahirahmanirahim~
Assalamaualaikum~ *peace upon to you!*

HAI! selamat malam semua..Fara rasa sedih sangat tengok cerita BoBoiBoy musim ke 2 episode 12(part 1) tadi..Nak tau apa yang sedih sangat? Probe sudah MATI! huhuhuhu Serious Fara nangis tadi tengok cara Probe dikalah kan oleh robot tempur Ejo jo,PETAI tak guna tuh! huhuhu dah la PETAI! masak sambal petai nnati baru tau! >>:( ...petai tu dia hancur kan probe ;( sedih sangat ! bawah ni captured Fara tadi!Part yang paling sedih skali lepas Probe kena tembak sebab nak selamat kan Adu du dari kena tembak dengan Petai tuh! lepas tu Probe pun hancur.. Adu du pon nak tangkap sambut Probe semasa Probe jatuh! Dan waktu itu lah di fikiran Adu du suara Probe "encik boss...oh..Encik boss..,hehehe! lagu untuk encik boss lah" Time tu Ain mata Fara dah mula bertakung di kelopak mata :( (esti korang kata 'jgn lah senti mental sangat!' xD serious sedih kalau korang tgk! huhu lepas tu Probe ada cakap 'Terima kasih encik boss kerana kutip saya" pastu lagi dia kata robot tempur Probe tamat.... lepas tu Adu du jerit "TIDAKKKK!!!!!!!!,PROOBB!!!!!!!" semua menangis..BoBoiBoy dan kawan-kawan dia pon menangis~ ok sampai sini saja part sedih nya! then muncullah Supahero dalam cerita BoBoiBoy iaitu BoBoiBoy dan kawan-kawan nya!



ok lah bye! Assalamualaikum~
Happy go Lucky~

FARANYM | HYOUKURONA 2017