Kuroi KENSHIN
KUROI KENSHIN
HTTP://FARANYMBOBOIBOY.BLOGSPOT.COM
posted by Fara_nym | Hyoukurona Saturday, 23 March 2013 @11:07 am 6 comments
Dah jarang kan?
Bismillahirrahmanirrahim~
Assalamaualaikum*peace upon to you~*

"ahahaha ,PETAI"-BoBoiBoy-
BoBoiboy season2 episode 12
hai!! selamat pagi reader[s] ! Fara dah lama tak update blog kan?ha,nak tau kenapa? Sebab Fara asyik melekat kat twitter je~ sejak kebelakangan ni,perasan tak Fara jaran on fb ngan bukak blog~ Sorry lah follower blog Fara yang Follow Fara tapi tak follow balik! sebab dah banyk sangat! nanti Fara follow balik ok!Ok pasal Fara punya Tajuk kali ni tu pasal sekarang ni lah! Fara rasa dah malas nak berblog~ malas sangat!Hmmm....kan bagus Fara macam dik kihah! sentiasa ada idea ngan tak pernah jemu nak berblog~ Dia dah berblog selama 4 TAHUN tau! lama kan? uhuhuhu Fara rasa semenjak asyik layan twitter je tak berhenti ni lah! ntah dalam masa sehari pon Fara boleh post lebiH 1000+ TWEETS~ssekarang ni tweets Fara dah 8000+ dah! perghh! minggu lepas 4000+ lebih je~ hahaha ok lah! Fara rasa dah tak ada apa-apa lagi yang nak tulis~hhmm....dah lama Fara fikir benda ni~

   "Ask.fm tu best ke?kalau buat nanti bila dah lama tak guna kita tinggal je..Ramai kawan Fara cakap best masa baru buat! tapi bila dah lama nanti cepat bosan~ "

Fara memang tertanya-tanya soaalan ni dari tahun lepas lagi...sekarang ni kawan-kawan Fara semua dah malas nak layan ask.fm sebab bosan diorang kata!ok lah,apa-apa pon Fara nak habis kan post ni! dah berjam-jam menulis post ni..hahaha lawak kan? macam manalah post yang pendek ni boleh tulis berjam-jam :S ok lah Assalamualaikum~ bye
happy go lucky and happy holiday~

FARANYM | HYOUKURONA 2017