Kuroi KENSHIN
KUROI KENSHIN
HTTP://FARANYMBOBOIBOY.BLOGSPOT.COM
posted by Fara_nym | Hyoukurona Thursday, 28 March 2013 @5:37 am 4 comments
Balik kampung!
Bismillahirrahmanirrahim~
Assalamualaikum! *peace upon to you!*



Hai,selamat pagi reader[s] blog Fara! First of all,Fara nak minta maaf lah kat reader yang suka baca entry Fara okeyh?kesian ikin tunggu entry Fara kan?okmkali ni Fara nak cerita pasal Fara bilik kampung kat Perlis..saja-saja lah kan....dah cuti seminggu tak kan duk rumah je sepanjang minggu! Lagi pon Fara tak ada homework minggu ni! Dah siap meh ~

   Sebenarnya Fara kehabisan idea nak tulis post! Huhuhuhu maklumlah lagi pon Fara selalu layan Twitter je sejam kebelakangan ni~ huhuhu ....... Sekarang ni tweet Fara sudah mencecah 10.2k tau! Wah...macam tak percaya je Fara boleh cecah tweet sebanyak tu! Pasal BoboiBoy pulak,Fara bila tengok Bali, episode yang Probe kena belasah dengan robot PETAI Ejo jo....huhu yang minggu lepas punya episode memang GEMPAK lah! Fang keluar kan NAGA bayang dia yang besar!!! Huhu Fang lagi hebat dari hebat dari boboiboy..Fara dah buatkan "naga....bayang!!!" Oleh Fang sebagai massege tone pada telefon bimbit Fara ^^ 


   Dalam perancang Fara untuk minggu cuti ni,Fara nak tambah tuto banyak sikit! Huhuhu dah tak ada apa-apa yang menarik nak diceritakan lagi! Huhuhu jangan marah ye~mm..,,,apa lagi ye? Ok lah| maybe sampai sini je kot Fara punya entry kali ni! Dah pukul 5 Pagi dah ni! Haha belum tido lagi...hmmm... Pukul 7 pagi nanti Fara nak pergi jogging ngan sepupu Fara :) dah lama tak jogging..kita kan patut jaga kesihatan ..ok lah! Selamat malam, eh selamat pagi semua! Bye,Assalamualaikum!


Happy go Lucky ~ >3<

FARANYM | HYOUKURONA 2017