Kuroi KENSHIN
KUROI KENSHIN
HTTP://FARANYMBOBOIBOY.BLOGSPOT.COM
posted by Fara_nym | Hyoukurona Monday, 1 April 2013 @2:42 am 2 comments
Balik lor~

Bissmillahirrahmanirahim~
Assalamualaikum!*peace upon to y0u!*

Hai! Selamat malam semua! Tak sangka dah 1 April kan? Tak sabarnya Birthday Fara nanti~ oh ya..Selain tu 13 ni birthday Fang dan Ikin! Pada 22 pula Fara xD  Fara nak update sikit je. Sebenarnya tengah tulis guna phone! Jadi,susah lah sikit! Nak on guna laptop dah tak boleh...lagi pon banyak draft tutorial yang orang request je xD Fara naru balik dari perlis! Sampai pun pukul 1:30 pg tadi, Esok nak sekolah! Hahaha online lagi ke~ ceh ceh! Hmm...dalam kereta tadi sangay lah bosan tau! 6 jam duduk dalam kereta ssebab nak hantar kakak Fara gi asrama...dia kena masuk sebelum pukul 6 ptg,Sebab tu lah tak berhenti! Makan pon tidak.Kami sekeluarga semua lapar xD (kakak Fara boleh makan kat asrama dia) Lepas hantar kakak,kami sekeluarga singgah di kedai makan! Ohohoho sedap makan.... 6 jam duduk dalam kereta,siapa tak lapat? Hhmm...Fara asyik ulang-ulang baca majalah komik BoBoiBoy yang Fara beli~ ( isu 2,5,7,8,9,10 dan 11) Selain itu,Fara ada tangkap gambar sikit :) hihihi biasa lah, Fara kan suka bergambar! Asyik bergambar je~ tapi  bila orang lain nak ambil gambar Fara ,Fara tak nak! Sebab malu xD gambar-gambar yang Fara ambil ni Fara dah edit dalam phone! :) cam biasa lah! Ok itu sahaja,esok Fara nak sekolah!
Bye,assalamualaikum~


FARANYM | HYOUKURONA 2017