Kuroi KENSHIN
KUROI KENSHIN
HTTP://FARANYMBOBOIBOY.BLOGSPOT.COM
posted by Fara_nym | Hyoukurona Tuesday, 21 October 2014 @9:51 pm 1 comments
Sudah-sudah lah~~ SHIRANAI!
Assalamualaikum..
konbanawa~


Wahaha! hey, malam semua! Hari ni kinda hari yang pelek sikit lah. Kenapa? Dah seminggu tadak pengunjung blog. Dulu ada je selalu( cheyhhh bukan nak belagak lah!) Shoutbox tak ada orang, comment pon tak ada. Semua lah. So lepas dah habis PT3 ni memang ingat nak blogwalking macam dulu. Bila bukak Lappy je tak tau buat apa.. so memang lukis buat doodle je. Ada juga buat manga. Kekadang tu redrwaw anime yang encem encem lah. wahaha.

dah seminggu. pagi tadi bukak notebook kat sekolah, tangok cbox tadak orang juga. Sedih nya. . .Last-last balik rumah HAH! malas aku nak bukak blog aku ni. Baca je blog orang lain then comment seperti biasa. K fine blog aku ntah pape kan? bersepah. Tau tu. Lagu pon sakit telinga. Hani ni satu hari tengok anime je. dah malam ni, baru bukak blog ada ramai pengunjung kat cbox and comment. YATTA!! finally..

k tu je the end.

Labels:


FARANYM | HYOUKURONA 2017