Kuroi KENSHIN
KUROI KENSHIN
HTTP://FARANYMBOBOIBOY.BLOGSPOT.COM
posted by Fara_nym | Hyoukurona Friday, 30 December 2016 @4:57 pm 0 comments
Cosplay + PC + art work bertimbunc *sigh*
Assalamualaikum...
konbanwa~!

heyya minna~! dah brapa hari tak update. Fara on ja blog setiap hari tapi tak tau lah kenapa jari jemari ni terasa malas sangat nak menaip...Oh ya sebab Fara tak dapat gi CF aritu...Fara cosplay dalam rumah ja~


ahaa gambar atas tu banyak edit ja..mirror lah ape lah lama pulak tak selfie gedik-gedik gini sebab Fara bukannya orang yang suka selfie unless to create a new memory and cosplay ~! 

and its already in world cosplay web :3


click to view it in WorldCosplay.net :3
actually jangan tangaya malu ke tak ke jadi cosplayer ..the answer is obviously from me MESTILAH MALU but people said to me dare to be different and you can stand on the stage of the world. Cosplays is just my hobby so nothing popularity chasing related. And it is because I love anime so much.

so uh...nak tgk art work Fara yang tengah bz gila sangat-sangat ni Fara sangat malas nak post kat sini so korang boleh review kat Fara punya insta and insta story.

click below to view~


and now PC fara kena serang virus gila sapa tau cam na nak cleac virus2 ni tolong eh !
yang bilat-bulat merah uh semua virus..tolong!!!!!!!!!!!!!!!
cam na nak clean, dah guna anti virus pon x nak hilang and dia effect PC Fara sangat so susah nak buat keje~


sore ja...sampai seni ja kot...nak sambung keje ja na!

Labels: , , , ,


FARANYM | HYOUKURONA 2017