Kuroi KENSHIN
KUROI KENSHIN
HTTP://FARANYMBOBOIBOY.BLOGSPOT.COM
posted by Fara_nym | Hyoukurona Friday, 9 December 2016 @4:39 am 2 comments
#Throwback Kerja Kursus Add Math area Negeri Sembilan.
Assalamualaikum...
Ohayou!

ceh ceh...
dah habis spm la.. adoi tak pa..Tiba-tiba rasa cam nak post benda cam ni. so.....
Masa buat kerja kursus add math, Fara down gila sebab PPT teruk gila add math so of coz la kan tak mau buat dah apa-apa yang berkaitan dengan addmath. Kerja tu sangat penting sebab masuk dalam permakahan Trial spm..masa buat tu..last sekali tugasan kerja khusus ni kena buat refleksi. means cikgu kata hari tu kena jujur apa yang kita rasa time kita buat kerja kursus tu. Well Fara loves drawing so much and since cikgu kata you can make anything you like, you wanna be a poetry ke, song maker ke, novelist ke dalam ruang refleksi sebab cikgu kata yang refleksi tu lah nak tau komitmen seseorang or personaliti seseorang. hueeeee Sebenarnya time buat ni main-main doh..tak sangka pulak cikgu tak marah or tegur apo-apo . They (boku no classmates) said cikgu likes my work.


how is it? Messy right..bwllehhhh~
bosan an. Anyway more up coming post. Fara ada banyak sangat nak cerita sepanjang 2 tahun duduk kat asrama. hueee~!

ja na!

Labels: ,


FARANYM | HYOUKURONA 2017