Kuroi KENSHIN
KUROI KENSHIN
HTTP://FARANYMBOBOIBOY.BLOGSPOT.COM
posted by Fara_nym | Hyoukurona Thursday, 31 December 2015 @7:05 pm 1 comments
Where did I go ?
Assalamualaikum...
konbanwa~

This is live. I'm currently with Mummen Rider (with his buddy) and Hanis Syahira'.
Boku wa hitori while they're fighting :3 Ma..ika?



































Mummen Rider:
aaaa,Assalamaualaikum,and hai? hah well act ,nih first time update benda2 cmnih,..xD so xtau nak ckp ape..so ...speechless..so yeah,...dah nak skola balik,aku,skola kat jb,so balik awal,,sblom balik uh..nih yg lepak ngan member lama..nym aka tetsu-chan.well act xnak balik asrama lagi hadush,cuti ibarat tangki yg bocor,lincah jer habis,tau2 dah tua dah,..padahal rasa cam tgh menunggu lagi cf,cf pon dah baper minggu berlalu,ckp pasal cf...tuhlah hasil drpd cf...beli pdg zoro...yeyy...sandai kitetsu...well...tuh jer kot....bubye....


Hanis Syahira':
 lol well yeah, hahaha. entahlah. just menikmati setiap saat yang berharga dan minit yang brnilai serta jam yang....bergerak tanpa henti. Alhamdulillah. *tak tau nak cakap apa, melayan hanim sebenarnya* well, jgn rasa bersalah kalau ada org nampak korang main pedang, orang tak faham kegembiraan yang kita alami dan kebahagiaan yang kita nikmati. Allah maha mengetahui *muslimahmood* doakan kitorang straight a spm, aamiin....

Yosh..sore dake, boku no tomodachi no meseji.Keyh then, I'll make a new post when I arrived at home. Ja, Assalamualaikum.


Labels: , , ,


FARANYM | HYOUKURONA 2017