Kuroi KENSHIN
KUROI KENSHIN
HTTP://FARANYMBOBOIBOY.BLOGSPOT.COM
posted by Fara_nym | Hyoukurona Monday, 28 December 2015 @10:06 am 3 comments
Menang Pertandingan Melukis !
Assalamualaikum...
Ohayou~

Kyou wa, boku oreshi desu! Fara tak sangka pulak dalam banyak-banyak lukisan pro dalam contest tu boleh dapat no. 2 . Alhamdulillah~


Actually, Fara punya hollowfied Hitsugaya Toushiro dikatogorikan dalam pencil sketching. Tak sangka pulak ada katogori sebab dalam syarat tu tak de pun sebut pasal tu. Anyway kat dalam contest tu ramai sangat yang pandai inking and colour. Fara masuk pun just member group anime, Haziq ajak. Dia kata maybe Fara dapat kot. Thanks Haziq. Kira lucky ah ni erk. lewl. Serious down sangat rasa bila masuk. OHO. Oho..Mummen Rider cakap Tahniah. xD

keyh then. Lagi 4 hari Blog ni akan di tutup. Apa pendapat korang? Tutup terus atau just leave it like this. Fara dah pun siapkan Hiatus skin untuk blog ni. Kalau korang still nak guna apa-apa dari blog ni Fara akan letak kat dalam skin tu. Cam anime list tu ke..lewl apa-apa je lah. Assalamualaikum.

Labels: , , ,


FARANYM | HYOUKURONA 2017