Kuroi KENSHIN
KUROI KENSHIN
HTTP://FARANYMBOBOIBOY.BLOGSPOT.COM
posted by Fara_nym | Hyoukurona Sunday, 20 December 2015 @12:55 am 2 comments
Jawab lagi tapi kali ni dari Anis
Assalamualaikum...
konbanwa~

Oho..Kali ni Fara kena tag oleh Anis! yeah thanks babes. Well lets get atart it anywawaway~


1. Nama penuh anda ? 
It's Siti Nur Farahanim dayou~

2. Sebab apa mula berblogging ? 
Kawan baik, dulu dia suka blogging tapi skang dia hipster. Fara pulak melebih-lebih blogging daripada dia :v

3. Macam mana boleh terlintas nak choose theme untuk blog yang sekarang ni ?
Ni theme lama so ingat nak tukar. Yang sekarang ni dulu ni sebab Fara minat gila kat Juuzou dari Anime Tokyo Ghoul dengan Tokyo Ghoul √A .Tapi seriously nak tukar sebab bukan dah tak minat, tapi Fara ni kan Otaku hardcore means sentiasa tengok anime setiap masa so memang berlambak anime yang Fara dah tengok . So sebenarnya macam setiap 2-10 minggu Fara akan bertukar minat. Macamm theme sebelum ni Theme No Pain No Game. lewl

 4. Berapa lama dah follow blog Anis ? Ke tak follow lagi?
Blog anis erk..Hm..rasanya 2 minggu lepas~ ehehe..still not knowing well abt you. Sorry.
Kalo dah lebih 3 thn Fara ..... *speechless ._. *

 5. Pendapat korang tentang blog Anis ? 
Kawaii desu :3 Cara menaip/cerita umpama mencerminkan penulis tu :3

 6. Best book ever yang korang pernah baca dan nyatakan sikit jalan cerita buku tu . 
Fara jarang gila baca buku sebab Manga/komic je belambak kat rumah..
So..Buku yang paling best Fara penah baca sebelum ni When I was a kid. SUre ramai yang pernh baca and already know what's the book about. Buku tu pasal penulis ni, dia doodle jugak. dia cita apa yg jd masa dia kecik. Yang best nya ada cerita dia kekadang kena kat batang hidung sendiri.... Haihhh natsukashi na~

 7. Kalau lah ada syarikat penerbangan nak taja percutian anda, anda akan memilih untuk pergi ke ? Sebab apa pilih situ ? 
Japan of course. Well I'm not a weebo, I just want to buy anime and electronic stuffs with low prices. That's benefit of going trip to Japan.

8. Any best drama you want to suggest ?
Another [ WARNING, it's a thriller movie ] Japanese drama movie
Parasyte & Parasyte Finale [WARNING;also thriller].

9. Apa azam tahun depan ? 
Nak cemerlang SPM and dapat decide nak pergi mana lepas SPM. Banngakan Ibu ngan Abah of course~ InsyaAllah~

 10. Ucapan terakhir untuk Anis :)
Anis ....you sounds like kawaii girl. Keep it up in your blogging world

*//O W A R I \\*

I'm rushing rn and need to do some house chores. See ya later~
Assalaimualaikum...
Ohayusuminasai~

Labels:


FARANYM | HYOUKURONA 2017