Kuroi KENSHIN
KUROI KENSHIN
HTTP://FARANYMBOBOIBOY.BLOGSPOT.COM
posted by Fara_nym | Hyoukurona Friday, 4 December 2015 @4:59 am 2 comments
relay tagging questions
Assalamualaikum...
o..oha..you?

THIS IS JUST A HINT THAT'LL POST ON THE NEXT ENTRY

Doumo arigato ne...Liyana-san. Tak dijangka akan di tag.. weee so dah tak ada masa kena tido sebelum ibu jaga... meh jawab.

あ.        asal mana ? cuba cerita sikit apa yang boleh anda banggakan tentang negeri anda .
weeee Fara asai oghang peghlih.(Fara asal orang perlis.) and apa yang boleh dibangkan yea..loghat la! // i think la //


い.       benda apa yang anda terlalu addict ?
obviously anything relate to japanese. Anime terutamanya and those kakkoi(hensem) characters..ohohoh! banyak sangat bae anime...

う.        apa pandangan anda terhadap manusia yang judgemental ?
well maybe dorang tak sedar diri yang semua manusia ni sama ja ALLAH jadikan kat muka bumi ni dengan personaliti yang berbeza. Semua manusia buat silap an..

え.       agaknya siapa yang anda akan jadi for next 15 year? ceritakan kehidupan yang anda boleh bayangkan
waahaaa terfikir jadi macam abah...engineer bahagian elektrik desu! aha...tak leh bayang kan la pulak.( .//////////.   )

か.       ceritakan tempat yang anda idamkan tapi tak pernah ada kesempatan lagi 
Mekah...etto...NIPPON desu (japan) aha tu je weeee (akihabara akihabara akihabara)

き.       cerita kanak-kanak yang tak boleh lupakan .
naik basikal time tu darjah 2 baru (owhh souka,,, 8 years ago) bawak 3 orang then jatuh dalam bendang kat kampung..kui kui kuii lawak gila balik semua muka hitam..

く.       pujian yang anda selalu harapkan dari orang . hahaha 
etto.....
kangarimasen...( tak leh nak pikir la) sorry

け.       satu ayat untuk kawan yang 'makan' kawan
SHINNE DAROU KISAMA YAROU (go die ya F*** B*****)

こ.       satu perkataan yang mencerminkan diri anda
neet

さ.       cliche ; pendapat jujur tentang blog ' The Talking Diary '  liyana ni . huhuhuhu
Just kawaii cem tu la. simple and tak sakit mata orang lain nak baca...
bukan cam Fara punya..huahaha mesti tak senang orang datang kan? kui kui..


**/ O W A R I / **

weee dah tamat. Sorry tak dapat nak buat soalan lain dapat jawab je. Alhamdulillah. Dah 4:57 am and still wide awake + buang masa cari gambar cosplayer whahaha well thats me and thanks lagi skali kak ye... dah lama x menaip gini .

ja, ohayosuminasai (ohayo + oyasumi) dah nak tido dah pon. pagi nnt lepas subuh kena buat keje.
Assalamualaikum~

Labels: ,


FARANYM | HYOUKURONA 2017