Kuroi KENSHIN
KUROI KENSHIN
HTTP://FARANYMBOBOIBOY.BLOGSPOT.COM
posted by Fara_nym | Hyoukurona Friday, 4 December 2015 @3:53 am 0 comments
what am I do?
Assalamualaikum...
ohayoooooooooo?

sooo nothing much other than having an osu match with my pal, Haziq~


you can just click the image to see the full result of the match~
err...


ok dah dah la tu speaking . Ok sekarang ni dah jarang sgt download anime, baca manga .  Tak tau la nak buat apa. Ruti setiap hari pon bangun, mandi, masak, rehat, masak balik, buat keje rumah, online ,tido the berulang. online tu buat apa?

whatsapp je. tadek apa pon. lukis pon tak. apa pun tak. Ingat start 1 Dec ni nk start belajar tp daj byk buang masa. ntah la rasa macam x de masa pon ada. Tapi tak leh cakap macam tu. Men game ni pon sebab ada masa. Ceh patutnya bajar kan. Tahun depan SPM dah... dehhh...

nampak gaya cam tak tido je Fara hari ni. Computer yang dulunya terjaga rapi dlm bilik ibu skang dah bawak keluar tempat Fara lepak sengsorg tengok anime. weepeee... tp bila nak main je teringat SPM yeah yeahresult PAT teruk sapa x risau spm nnt tu..

well.....
errrr...
nnt ada surprise... ahaaaaa
ja
ohayusiminasai!

Labels: ,


FARANYM | HYOUKURONA 2017