Kuroi KENSHIN
KUROI KENSHIN
HTTP://FARANYMBOBOIBOY.BLOGSPOT.COM
posted by Fara_nym | Hyoukurona Friday, 23 October 2015 @11:10 pm 0 comments
i just need the right time actually...
Assalamualaikum...
konbanwa!

heyya readers. Lama betul tak update. Actually bukan tak update tapi selalu update fandom je kat sini. sian korang menghadap benda yang korang tak berapa minat an?

contohnya la macam yang ni...

Thats prove yaoi between Inoha & Slain <3
whahaha ok dont mind. sebenarnya sekarang ni kat sekolah minggu PAT (peperiksaan akhir tahun). Tahu kann PAT tu penting so ...hahaha nk struggle, tak mo jadi lagi macam PT3. Adehh....

skang pon tengah torrent banyak gila anime baru. Oh yea sorry la skin blog ni dah bertukar macam 100% plak bahan dalam ni anime an. Ape nak jadi ngan kau ni cik Fara oi.i....

tadek apa nak dicakapkan melainkan banyak peristiwa pahit jadi kat asrama baru-baru ni. Petang td baru je balik. Hilang stress eden dok kat asrama tu. huiiiii

apa-apa pun lepas PAT Fara try post sebanyak yg mungkin macam dulu ^^.

oyasuminasai, yang mana tengah exam sama cam Fara or nanti dah nak exam tu gambatte ne!\\ good luck!

Assalamualaikum~

Labels: , , ,


FARANYM | HYOUKURONA 2017