Kuroi KENSHIN
KUROI KENSHIN
HTTP://FARANYMBOBOIBOY.BLOGSPOT.COM
posted by Fara_nym | Hyoukurona Saturday, 30 May 2015 @10:31 pm 4 comments
nak kata bz, tak. Nak kata FREE pon tak.
Assalamialaikum~
konbanwa.

yaw minna di sana. Long time no se ya? nyehehehehe semalam Fara balik. Balik ngan kawan. Dok dekat je ngan ruma so tumpang dia. keyh jangan layan. Fara dah dpt baju outing yang baru , Baju koprat TJTI (Tuanku Jaafar Technical Institute) . Tengok bawah ni~




lawa tak. lewl
 ok apa yang Fara nak cakap ni yea? blog ni dah tak update 3 bulan. Pengunjung pon tak ada. Sedihnya... Fara bukan nya tak update tapi tak berkesempatan nak luang kan masa kat sini. Nak kata sebok tak pon sebenarnya kat asrama tu cuma tak dapat on la. Pusat akses tu bukan nya selalu bukak pon. Nak kata terlampau free macam selalu kat rumah pon tak. Kat asrama jadual pack gila. Dari pagi sampai lepas prep. lepas prep pon tak tentu dapat tido awal ke tak. Nyahaha begitu lah kehidupan Fara kat asrama.




Balik yea? Dari raya cina hari tu tak sampai seminggu pon. Fara just sempat main osu je macam biasa.
Balik cuti penggal 1 yang bulan 3 pon sama.
Balik cuti hari pekerja pon Fara langsung tak dok rumah. Balik kul8 malam sempat main osu 1 jam je then tgk anime jap 2 jam then esok pagi tu balik kampung. Ada tahlil aruah pak cik meninggal :c. Sedih... Al-fatiha ...
Balik yang ni pulak Fara tak pasti ke tak tapi yang pasti kena amek darah sebab senior Fara meninggal semalam sebab kena kecing tikus masa gi kem hari tu.Innalillahiwainnahiroji'un. Baru je masuk hospital seminggu start isnin lepas..5 hari je...

Post semasa dia koma.
Fara pon pergi. Hampir semua yang pergi kem tu dah ada simtom-simtom dia. Nan parent Fara nak bawak Fara gi amek darah... JARUMMMMMMM.*died* Sedih... Semalam hari yang paling sedih bagi warga TJTI.Top student of TJTI,form 5. Al-Fatiha to Hazim-senpai .... :c
Fara tanak post pasal kem tu semua. Tanak ingat pon.
Doa kan Fara takde apa-apa yea? sebab Fara pon tak sihat sangat lepas gi kem tu.

Ok apa yang Fara buat yea? Balik semlam main phone semua...... Tukar baju main osu sampai tertidur.
Hari pulak ikut kakak Fara gi kenduri kawin kawan PLKN dia. nyahaha sampai kenduri 6 petang. Time tu semua dah kemas. Lawak tak? BHAHAHAH. Ok. Balik tu pon Fara men osu sampai sekarang. Skang ni blogging sambil dengar lagu dr osu & tengah tengok osu!sct world cup~ Nak tengok tak? tekan sini .


Main osu dengan head phone adik Fara,ain.
SHINGEKI NO KYOJI!
Fara buat sendiri skin tu (hasil gabungan byk2 skin. Credit goes to the owner)

dgr lagu!


osu!ctb world cup~
Laju gila dorang main. Untung lah pro~
malam esok or lusa maybe baru nak start tengok anime banyak-banyak. Dok asrama dapat baca manga 1-3 chapter sebulan. Sadis kan? Keyh then Nak tukar theme ngan design blog ni. sian dia. Tak tukar-tukar berbulan dah. Nyahahaha.

Kalau nak tanya apa-apa kat Fara tanya la. :D
Kalau nak usha art Fara gi Insta Fara la ye http://instagram.com/fara_nym
ni salah satunya Fara lukis kat asrama

Gray Fullbuster (dark guild; AVATAR) 
Okey then. See ya later.
Ja...
Assalamualaikum~

Labels: ,


FARANYM | HYOUKURONA 2017