Kuroi KENSHIN
KUROI KENSHIN
HTTP://FARANYMBOBOIBOY.BLOGSPOT.COM
posted by Fara_nym | Hyoukurona Saturday, 14 March 2015 @4:14 am 6 comments
Remember me?

Assalamualikum...
Ohayou~

hey there. Lama tak nampak. Ceyh dah dekat 2 bulan dok asrama. Hari ni (aka semalam, Jumaat) Fara balik. Sebenarnya Raya cina tu pun Fara balik tapi tak sentuh pun blog ni . Just baca blog orang & approve comment-comment kat blog. Nak tau apa Fara buat?


baca Manga Bleach , dah 4 chapter terlepas. Balik skolah kul 5 tadi terus main osu sampai kul 11 malm (solat la gak). Then chat ngan kawan-kawan kat skolah lama sampai kul 1 pagi. Then stalk lagu-lagu vocaloid kat niconico. Then belek blog ngan twitter + insta jap. Then skang ni dgr lagu sambil dengar lagu kagamine len & rin .

nak tau tak Fara sekarang ni memang nak swearing gila sebab baca bleach punya manga ni. WARGHHHH GERAM TAU TAK!!!! KENAPAAAAAA JADI MACM NIHHH.
is it fine to watch ukitake died this way? NOOUHHH!!!!!!!!!!!!!

and how the hll did aizen..Aizen ..AIZEN! did that?! THAT!!! (anyway I'm so happy because I able to see his HANDSOME FACE xDDDDD)




Keyhhh
Calm down nym. Hoping Shiro-chan will okeyh. Gray-sama and Natsu-nii skali~

Fara rasa design blog ni dah 4 bulan dah. Still soalan yang sama,

'should I change the theme?'

huahaha keyyhhhh tanak jawab pon tak pa. Fara tak paksa. Masa raya cina Fara ada hantar hadiah GA kat pemenang. Then minggu lepas TJTi jadi tuan rumah Science4you 2015.Fara ada amek banyak gambar. Nak letak gambar tu kat sini tapi gambar-gambar tu semua dalam beg. Beg dalam kereta malas pulak nak gi amek  pffttt... esok je lah~

 then peksa pulak hari Rabu ngan Khamis. Sehari 5 paper. ni ujian selaras satu je. Masa firstday tu English , Pen. Agama Islam, Add math , tak ingat then PKEE (pengajian kejuteraan elektrik & elektrik). khamis plak best sikit subjek dia. (lel) BM, Sejarah, MathhhhhHHHHHH, Kimia, Fizik and my fav Subject Engineering Drawing!. Lel. Jangan tanya pasal Add math xP

Tu je kot. Tgh fikir nak letak theme apa plak lepas ni nyehehehe...k then! SOre ja~

Assalamualikum












AND WADDA HAL OF THIS THING!!!!

Labels: ,


FARANYM | HYOUKURONA 2017