Kuroi KENSHIN
KUROI KENSHIN
HTTP://FARANYMBOBOIBOY.BLOGSPOT.COM
posted by Fara_nym | Hyoukurona Friday, 16 January 2015 @5:21 pm 2 comments
Liebster Award #3
Assalamualaikum!
Konbanwa ~

So hari ni baru nak mula sesi cuti hujung minggu yang pertama bagi minggu persekolah Fara. Fara macam biasa dah habis 5 hari sekolah baru boleh bukak PC ni. Lappy & phone sudah pon diambil oleh ibu & abah macam selalu. Hihi..

k so. asyik bebel je Fara ni.. kesian pulak kan..(pfftt) Sa...hayaku Hajimatta you!!!

tagged by my blogger cutie kouhai named Qyla.

Rule?

あ. Mention the person who nominated you with a link to their blog.
い. Answer the 11 questions asked. qyla tanya 10 sajaha ^^
う.  Nominate 11 other bloggers with smaller followers but with lots of potential. Gomenne~ Malas sudah mari
え. Create 11 of your own questions for them to answer. notify your nominee. Dakara...malas sudah mari~


Q&A~

1. Blog Qyla macam mana bagi pandangan korang?
Sasuga!!!!!  You your blog makes me otakuing/fangirling tak tentu arah >////<

2. Dah pernah comment post Qyla? /belum pergi cepat! Haha/
ehhh dah tentu!

3. Umur berapa ni?
etto.... kena bagi tau ke erk...juu...roku..sai (十六) XDDDD

4. Favourite Song?
berubah setiap minggu +u+

5. Kalau korang nak 1 juta, korang kena pilih antara dua ni. Mana korang pilih? (Makan lipas goreng/ Bersihkan tempat tikus)
tengok anime!!!!!...Ahahaha ok ok bersih tempat ...tikus? lel~

6. Kalau Bola, korang sokong mana?
ntah la nak~ setakat amek tau seiapa menang jea xD

7. Makanan kegemaran korang?
manisan. macam skittles.. (me: sweet tooth >3<)

8. Perkara apa paling memalukan dalam hidup korang? /Jawab! hihi/
tersalah tegur orang ... (_ _  |||||)

9. Dah main Fun Run 2? Kalau dah kasi ID ye :3
apa tuh?? hehe sorry tak tau =~=

10. Korang pernah travel pergi mana?
sempadan thailand ja~

Done! Sukaretaa!!!!!

keyh Fara dah jawab. Selalunya Fara buat soalan & tagged orang tapi kali ni.. ehehe jangan marah. Yang baca ni...Kalau korang nak buat boleh. Just pilih set soalan yang Fara dah buat sebelum ni kat sini

then bila dah siap comment atau letak link kat shoutbox. Fara tak kisah. seronok kan buat ni? Fara nak jugak baca org lain punya ^^. (cakap macam lah ada orang yang nak buat..haihh Fara...Fara~)

dah lama gila tak speaking kat blog ni. Hahah menyampah pulak ayat. Dah la broken English. Yea la..memang broken tapi practice make perfect kan?

ok..sore ja!
Assalamualaikum~

Labels:


FARANYM | HYOUKURONA 2017