Kuroi KENSHIN
KUROI KENSHIN
HTTP://FARANYMBOBOIBOY.BLOGSPOT.COM
posted by Fara_nym | Hyoukurona Monday, 27 October 2014 @5:37 pm 7 comments
Liebster Award #2
Fara's ALERT : Typo and GRAMMAR mistakes! 

Assalamualaikum..
Konnichiwa minna!





Hey there! sekarang ni hujan lebat,guruh berdentum-dentum, kilat sambung-menyambung. Angin pun agak kencang. Demo semua tu tak halang Fara nak buat liebster award ni pun.

This is my second liebster award and I've been tagged by BV (thanks :') hountou ni tersentuh ) Macam biasa,

あ. Mention the person who nominated you with a link to their blog.
い. Answer the 11 questions asked.
う.  Nominate 11 other bloggers with smaller followers but with lots of potential.
え. Create 11 of your own questions for them to answer. notify your nominee.

ok lets begin!


1. put one of the most craziest selfie photo that have u done HERE!
(letak satu gambar selfie paling gila yang korang ambik kat SINI!)


ni je yang paling gile~


2. between sleeping and eating, which one you prefer to do and give me some reason.
(antara tidur dan makan, mana korang pilih untuk buat dan bagi sebab)


I prefer tidur lah sebab dapat bermimpi, tak payah nak gunakan Tenaga(ceyhh) and one more thing, I tak suka makan sangat pon xD
3. if u were been given a chance to rm1 juta, and what u do to that money?
(kalau korang ada peluang untuk dibagi rm1 juta, apa korang buat?)


Maybe pergi beli semua keerluan dan kemhuan. Nak pergi umrah. Then pergi lah negara mana-mana acam jepun and so on..

4. if u know u'll die soon, what u do before u die?
(kalau korang tau korang akan mati tak lama lagi, apa korang buat sebelum korang mati?)


prepare for it. Of course lah buat banyak amal ibadat kalau kita dah tau bila kita mati right?


5. imagine if worlds are been attacked by zombie. what weapon will u choose if u are need to defense the world? and why? *bahahaha pengaruh zombie*
(bayangkan kalau dunia diserang zombie, senjata apa yang korang pilih kalau korang diperlukan untuk mempertahankan bumi? dan kenapa?)


Zombies? Stole/ pinjam zanpakutou Hitsugaya (katana/pedang) Guna hyourinmaru then bekukan satu dunia! MUAHAHAHAHA! ok over da tu. bekukan zombie je...

6. state why you have blog?
(senaraikan kenapa korang ada blog?)


kawan suruh Nothing else.
7. if u have doraemon's pocket, what things will u use? and why?
(kalau korang ada poket doraemon, apa benda yang korang guna? dan kenapa?)


Time Machine! nak cakap hai kat diri yang lama and nasihat jangan buat itu ini and bla bla bla xD
8. state in 5 words ur type of dream girl/boy?
(senaraikan dalam 5 perkataan jenis gadis/jejaka idaman korang)

`Alim

`caring 
`hensem macam anime
`sweet
`setia
9. what place in the world u love the most?
(tempat didunia yang paling korang suka?)


Mekah, Madinah, jepun, jordan(idk why but jordan sounds like fun)
10, what do you think of my blog? love it or hate it?
(apa pendapat korang tentang blog BV? suka ke tidakkkk?)


Pendapat erk? hmm...cantik dari yang dulu. Dulu nampak macam budak-budak sikit(ceyhh cakapp orang kite ni pun sama ) Fara suka yang sekarang ni. Simple tapi cantik. Ntah la mau describe macam mana Tapi FARA SUKA!!
11. kalau BV nak review blog korang boleh tak? nak jujur ke? nak puji2 ke nak kutuk2? hahaha. soalan last sebab malas dah nak taip dwibahasa. hahaha.

iiie desu! Dozo ~
(boleh je! dipersilakan~)

sukaretta!(dah siap!!)

jom tengok sapa pulak mangsa liebster award Fara kali ni..

Yun Sing

Wani

Amy

Sya

Naomey

Shiro Usagi

Ain

Nini

Anis

Syahril

Qyya

okeyh the questions are..

あ.  Your reaction when I tagged you in this post?

い. Type of blog that you like?

う.  Describe my blog. (anything~ List/Essay diterima xD)

え. Have you change your blog link/URL? Why?

か. Your  reaction when you meet 'justin bieber'? (mostly otaku will kill him xD )

き. Things that mostly you buy?

く. If you have to kill someone, what will you use as your weapon?

け. If you have a chance to meet someone that you hountouni(really realy) want, what will you do?

こ. Whats on your mind right now? (random. no thinking on this time) Honest please~

さ. When and Why did you create your blog?

し. You have read my blog right? What do you thing of me?

ok that's All. sorry and please anwer he question. Oneigai!



Don't forget to gimme your link post after you answer it.
hehe*grin

ja~
Assalamualaikum.

Labels:


FARANYM | HYOUKURONA 2017