Kuroi KENSHIN
KUROI KENSHIN
HTTP://FARANYMBOBOIBOY.BLOGSPOT.COM
posted by Fara_nym | Hyoukurona Friday, 9 January 2015 @6:03 am 3 comments
TB: Animax Carnival MY 2014
Assalamualaikum...
oha minna~




Hey there guys! It's Fara . So...Hyouku/ yuki has off somewhere i dont know. She must be in this corner but..oh well... Kalau Fara BM je yea? Sorry Yuki ~



 so...here where I start. As you can see there're lots of cosplayer and and human called otaku(maybe) gathered in here. kena beratur dulu baru boleh masuk macam CF gak..Tapi ni best jugak sebab free!



no face :3


sorry la gambar kabur sebab ada yang yang snap time tengah jalan xD

finally sampai kat entrace dia..



masu-masuk tu memang dah gila  exited nampak sana sini semua anime
yang gila minat macam Bleach ngan Fairy tail byk lagu lah. baru kat entrace belum masuk lagi..

pretty rythm; dear my future.
lepas masuk tu semua otaku-otaku or siapa-siapa saja yang datang mintak tinggalkan jejak macam blog jugak. Ceyhh...Time ni Fara memang noob lagi pasal lukis semua so abaikan yea dengan muka exited gila tu.

abaikan lukisan aku tu. seriously it's FAILED KAITO KID SYMBOL


AAAAHHHH HAZUKASHINA!!!
**Aww man..this is so embarrassing **

owh yeah i forgot to mention that I went here with my imouto and aniki

She's also fill with excitement ,fangirling and otakuing~

my aniki just tanda tgan ja~
kan tinggal jejak

nyeet nyeet~ (idk why i like to type THAT words)

see? their face .....OTAKUING!!!
I forgot to mention these things too.


when we passed the entrance.. we will get a card like check point i guess and a case (??).
do all the activies on the card and win an anime stuff.

First station; Wishes.
abaikan tulisan. Tangan menggeletar sebab exited sgt..

then semua wish yang dah tulis gantung sini~
Next station. Photobooth Bleach(gokei senbonzakura) | Fairy tail 

hihi you can't click my pics because i look so childish.
oh yeah this pics are also in bad quality because MY IMOUTO took them.
(teme no imouto!!!!)

bHAHAHA dont   laugh at this. She'll kill me.
so this is fairy tail photobooth.
Fara tak ambil gambar kat sini sebab time tu tak obses lagi dengan Fairy tail.
Still dengan edogawa-kun / Shinichi-neechan!

three over three~

My aniki tengah beratur nak masuk tempat jual barang anime. Dia minat DOMO je ..

time ni ada orang berkumpul sebab penyanyi lagu guren no yumiya nyanyi di situ..
Fara ngan imouto fara tak dpt tgk sebab tersekat kat bertaur nih..
lepas tu ada cosplay competition.

Arppegeo of blue steal

arghhhh nendo sei na~
*what a pain!*



Finally sampai jugak kat sini!!!






sebelum masuk photobooth yang kedua,kami berdua pergi anime gallery dulu..
My imouto with her favourite anime LOLS
oh yeah kat sini jugak ada juall ticket cinema. I knew it!
Lupin III vs Detective conan the movie will show up kat cinema Malaysia
beratur nak masuk tempat anime merchandise
 
snap-snap sikit sementara lama menunggu~

dalam tu jumpa kuroyukihime punya figure. Ambil gambar ni pon sebab nak jealoukan Fakhrul. Dia minta gila dengan kuroyukihime ni.
kalau korang tanya tak ada ke gambar dlm tempat merchandise tu? Seriously my mind was dead because of my excitement. Banyak gila woah barang anime sampai rambang mata mau beli. Memang tak terambil gambar T^T

Sebelum balik ada jugak sempat bergambar dengan random cosplayer
anime; digimon
and of course sebelum balik tu gi gi solat & makan dulu..

BAHAHAHA >imouto-chan no fasu~
kami makan kat burger king ja. Anyway burger king tempat fav fara gak~


nyeet nyeet...no zooming yeah~

go by train and get home by train. 
lol english terukss gila!!!


 ANIME STUFFS!

beg ni memang ppenuh gila dengan barang

Anime: shakugan no Shana
Anime: Squid girl

awwww look at her exited face xD

all stuffs that we got.
part II : Naruto thermos shown up xD 

DOMO-kun T-shirt

Free Naruto movie poster

and these are the things that I almost couldnt belive. I usually tweet with internation fan of Dtetctive conan (that mostly live in japan) and they got all these stuff. I though i wouldnt ever get any chance to go there and get these. but...BUT I CANT BELIEVE I ALREADY GOT THESE IN MY OWN HAND! (pfftt english weyh englishh )

Note book | paper file | poster

other stuff. I got Hyouka paper file and bought a kuroshitsuji/ black butler purse.

houl


seriously ni bukan kertas biasa...
kestas kat dalam serious macam poster punya kertas T^T 
sayang pulak nak guna . Nak tau Fara guna sebangai apa?
ngehehee Koyak satu page jd bookmark. 
So yang lain ni jadi pameran kat rak anime stuff fara


Fara memang tengah gilakan Shiro-chan. Heheh tengokla blog ni memang penuh dengan shiro-chan. Tapi. Sriously Fara tak habis lagi fangirling kat Edogawa-kun and Shinichi-niichan. Fara memang up-to-date punya lah pasal detective conan. Fara memang catch up tau. Semua lah! Glad I have many friends from japan that always lend me new information abt DC & MK kat japan. Tapi Fara tak bergantung 100% kat dorang. Fara Check jugak Official web DC & MK kat YTV punya web. Owhh yeah and my fav official web of Detective conan is..... Conan-movie.jp AMG Fara memang selalu mai situ sebab apa-apa update pasal DC kat situ dengan Anime punya web : http://www.ytv.co.jp/conan/index.html and official DC & MK web : http://websunday.net/rensai/conan/ . Oh yeah this is new. Ya heard about Aoyama Gosho's new anime series Magic Kaito 1214? Episode dia berubah sikit dari Magic kaito yang dulu tu.and official web dia sini http://www.ytv.co.jp/magickaito/index.html . SO sorry la menyemak dengan otakuing/fangirling fara over DC & MK yea? hihi

hope reader[s] blog ni enjoy baca nih!

Ja~
Assalamualaikum...

Labels: , , , ,


FARANYM | HYOUKURONA 2017