Kuroi KENSHIN
KUROI KENSHIN
HTTP://FARANYMBOBOIBOY.BLOGSPOT.COM
posted by Fara_nym | Hyoukurona Saturday, 20 December 2014 @4:57 pm 2 comments
Calender~ {Holliday planner #3 }
Assalamualaikum..
konbanwa~

source tumblr
hey there guy..So for graphic Fara inga nak buat calender...
heh? Itu degin la..hew hew..I think im runing outa time. Somebody please help meyhh!!!
 Sorry tak ada apa sangat tapi Harap korang suka..

I'll tranform this calender
siapa nak silakan download and edit sendiri~
into colourful (LOL) and cutie (heh?!) calender..

tunggu erk.. wahahaah 16 hari lagi mau sekolah..lebih kurang 2 minggu lah kan? wlawweyhh cepatnya masa berlalu Fara tak buat apa-apa lagi kat blog ni. last update gila-gila kat blog ni lepas habis PT3 habis pt3 hari tu TAT AMG cakap pasal PT3 isnin minggu depan dah keluar result~

LALA idc..wahaha k bye ._.

Assalamualaikum

FARANYM | HYOUKURONA 2017