Kuroi KENSHIN
KUROI KENSHIN
HTTP://FARANYMBOBOIBOY.BLOGSPOT.COM
posted by Fara_nym | Hyoukurona Thursday, 18 December 2014 @9:37 am 5 comments
Murnin . . .
Assalamualaikum...
Ohayou gozaimasu minna-san!

Hari ni  Fara mau guna BM pulak. Yeah dah lama jugak tak rasa best gini. Malam ni tak tidur bukan sebab main game or anime...Sebab renovate bilik. Hihihi semua dah siap keculi temppat manga. Manga dah banyak sangat sampai bertimbun ha~

Fara still tak tido sebab masih belum mengantuk (thats normal fer meyh). Lepas subuh tak buat apa-apa so tangan ni mula lah merayap sini sana cari buku nak lukis macam selalu. Semua sketchbook Fara dah habis... Belek-belek lukisan lama yang tidak lawa  ohoho jumpa pun satu free page kosong lagi suchii (ehh??!)

Time lukis tu kekadang pasang lagu kekadang tak.

memang tak lawa pon...tak pa just practice ^^\
tapi masalahnya tak tau lah kepana otak ni asyik nak lukis yuki jea~

Owh yeah meja ku agak bersepah so don't care abt it. Just focus on my shiro-chan >//////////<
Wahaha kalau korang perasan lappy ni screensaver semua gambar toushiro. Wehew hew~ Gambar-gambar ni ambil pakai phone ja. Sebab time ti tengah whatsapp dengan member otaku. Nama dia Haziq. Oh ya, Haziq ada lukiskan yukiXtoushiro .. mau tengok dak?

**drum roll~~~~~

Pandai dia lukis kan? Selalunya bila Fara suruh orang lukis
yuki semua pakat tak tau/ tak faham baju dia macam mana...
Haziq seems like dia Faham Yuki aku =~=
Itu sahaja kah?
ye lah..kalau banyak nanti korang semua tak mo baca pulak panjang-panjang..(-. - )\

ok nanti Fara sambung holiday planner tu lagi yea? do comment~

5 days counting down...PT3 Q.Q

Sore ja...
Assalamualaikum...

Labels:


FARANYM | HYOUKURONA 2017