Kuroi KENSHIN
KUROI KENSHIN
HTTP://FARANYMBOBOIBOY.BLOGSPOT.COM
posted by Fara_nym | Hyoukurona Wednesday, 31 December 2014 @5:58 am 5 comments
Dah nak habis cuti~ (review barang anime :3)
Warning: banyak gambar~

Assalamualaikum...
Oha minna~

my new anime stuffs that I bought at cf and anime store.
Ni dah nak tahun baru ni baru nak update pasal cuti sekolah..hahaha Oh yea ingat tak (kalau korang reader setia blog Fara la) Fara ada cakap kan yang Fara ada pergi CF kan? SO tu lah barang-barang yang Fara beli kat CF ceyhh tadak la semua tu tapi antaranya

1. Tokyo Ghoul Mask 




Haha korang jangan terkejut..benda ni serious mahal and REAL tau QuQmacam tak percaya je boleh dapat. Tapi agak lahh harga pun boleh tahan =="


ada eye patch ngan mask lah~
next!

2. Button badges

tada banyak sangat pon...
kat cf berterabur kedai yang jual button badge.
tempat tu pon besar malas plak
 Fara nk cari yg Fara nk. Beli yang jumpa ja Q^Q
 so, jom tgk apa kita ada~ 
(anyway sorry fer bad quality photo. time ni cepat2 amek gambar lulsss)

KAWAII GRAY from FAIRY TAIL!!!! >w<

Shingeki no Kyojin (ahaha ^^" )

Kirito & Asuna from SAO

Luffy from one piece!
apa lagi yea?

3. 6  chibi Figures of TOUHO characters

Kawaii na!

antara 4 yang berdiri~

 yang terbang (lulsss)


yang duduk sambil baca buku~ 

4. Stand Calendar 2015 { Tokyo Ghoul 

jajang!!! (tada)!

Dalam dia semua polaroid punya gambar..
So tau2la harga dia macam mana =="
5. Vocaloid HD headphone{ Detective conan dimensional sniper (anime skin)

nyeet nyee


IDK why I beli ni tapi headphone ni dia kata beats solo hd ._. 
don't ask me harga dia sebab half of  my money habis kat semua barang ni +.+
tapi ok gak pakai sedap dengar QwQ banyak lg skin kalau nak..macam one piece banyak~

6. kawaii baymax bookmark

and last sekali......

7.  NENDOROID : Kagamine Rin (cheerful version)
kalau korang rasa korang malas sangat nak tengok, tengok intro dengan 5 minit terakhir video ni sebab part tu je yang best. yang lain Fara main je lebih :D Kalau tengok dari mula..

HOUNTOU NI ARIGATOU! tapi nanti dulu....


tada... ada sap sikit gambar ni..sekarang ni Rin ada ja sebelah laptop ni. Sebelah meja selalu teman Fara main osu xD







Sorry la kalau korang rasa semak je gambar Rin banyak sangat. Ohohoho yeah Fara nak beli Inori from guilty crown mula2 tapi geram sangat sebab ada banyak sangat nendoroid kat situ Fara buat keputusan amek yang first skali Fara suka masa jd otaku dulu.. Rin dengan Len character pertama vocaloid yang Fara minat . Miku, kaito, luka, meiko , neru , gumi , IA and lain2 tu kemudian. Tapi malangnya Fara tak cukup bajet nak beli Len.. Huhuhu gomenna ano futari. Next nendoroid target; Inori .lain-lain macam bleach semua tak cukup bajet. kesian kan? Kalau bleach Fara nak cari hyourinmaru ngan T-shirt / beh yg ada apa-apa kaitan dengan character yang Fara suka. Nguehehe.

ok itu sahaja pasal anime...lulsssss. Fara malas nk buat review animesebab banyak sangat. lagi pun Fara bukan ada masa sgt nak update banyak-banyak macam dulu (ceyhh main game ngan lukis je banyak) Ahahaa ==" Malas pulak korang nak baca entry pepanjang kan? so... shall we move to another section?

To be continue...

Labels: , , , ,


FARANYM | HYOUKURONA 2017