Kuroi KENSHIN
KUROI KENSHIN
HTTP://FARANYMBOBOIBOY.BLOGSPOT.COM
posted by Fara_nym | Hyoukurona Tuesday, 6 January 2015 @5:00 am 2 comments
New...year?
Assalamualaikum...
Ohayo  minna!
あけましておめでとうございます (ơ ₃ ơ)
Akemashite Omedetougozaimasu!

What's on the paper write is UP THERE.

It's from Yuki and Fara ^w^ 
Thank you 2014 ♡
Welcome 2015 ☆


Hey blogger luar sana. Fara desu! Dah masuk 6 januari baru nak ucap tahun baru ke cik Fara oi. Hehe sorry la. Anyway, terimalah lukisan unuk tahun 2015 tu. Fara ngan Yuki >w<

so Fara ingat nak sambung entry cuti yang lepas. Lagi pun tak ada apa sangat nak buat kan? Sebenarnya Fara dah mula malas berblog. Asyik nak baut benda lain je. Maybe blog ni akan berubah design. Otak ni penuh dengan benda apa yang nak post kat blog nih. Wahhh macam bintang kat galaksi la pulak ras idea tu.

so yeahh post pertama untuk 2015 ialah AMV paling sweet Fara tengok sepanjang 2014 selain AMV nee - detective conan  . So may I continue my latest punya entry pasal cuti ?

Part II of II . {part 1 click here}


Sehari lepas CF berlangsung tu (28 Dec) Fara tak pergi cf untuk hari yang ke-2. Aniki Fara ajak gi Ice skating kat IOI. So ni lah gambar-gambar yang tak berapa sangat. Huehehehe Anyway jangan tanya Fara jatuh ke tak sebab itu tak kan terjadi (or maybe akan terjadi. ceh cakap besar nampak kau Fara!) Why? hey kalau korg memang reader tetap Fara memang korang tau kenapa. Ceyhh ye lah bagi tau jugak....Fara selalu main rollerblade (bukan rollerskate erk!) So nak main memang senang lah. Masa main tu Fara ada jumpa Jasmine, classmate Fara. Sian dia asyik jatuh je. 

Oh yea. Kalau korang nak gi sana jangan pakai baju yg boleh serap air sgt erk / baju cerah. Bila korang jatuh pasti korang akan basah. Percaya lah~  

 Budak first time main ice skate.

 My aniki and imouto-chan!  |  view of me dari atas

 masuk tu memang berkabus sebab Fara pergi pukul 9 pagi 
(masa yang paling sesuai nak pergi sebab masuk pukul 11 pagi dah ramai..Ice pon tak beku sangat dah sebab nak tengah hari dah kan?)

 Imouto-chan to kawaii aniki~

nyeet nyett!





kan Fara dah kata.. Ramai orang| masa :12 PM


Time ni dah penat. Dari pukul 9 AM sampai pukul 2 PM main non-stop

dah habis tu pergi solat. Lepas tu makan..then pergi kedai Anime! (ada usha district 21 jugak)
Taken from Jasmine's insta. I saw myself in there. find me if you can!
So what else? Trowback 2014?



ni je besties yang sempat ambil gambar dengan Fara. Arina balik kampung, intan dengan dyna punya balik awal. Hanis time ni datang lambat. Hari ngan Aiman dapat tegur je. Ikhwan ngan acap pulak nampak gitu gitu je. (acap rasanya tergur tapi ikhwan pulak tak nampak)

 kak long belanja makan sebab nak gembirakan Fara . Ni hari amek result PT3


har har my topping tak ubah . Sentiasa ada strawberry (ichigo xD),kiwi, cornflakes and Hershey's Chocolate syrup!  
k tu je bye Assalamualaikum~

Labels: , , ,


FARANYM | HYOUKURONA 2017