Kuroi KENSHIN
KUROI KENSHIN
HTTP://FARANYMBOBOIBOY.BLOGSPOT.COM
posted by Fara_nym | Hyoukurona Sunday, 11 January 2015 @9:21 am 12 comments
I got it? QwQ ; Keputusan temuduga SMT/ KV boleh disemak mulai 11 Jan- 18 Jan 2015
Assalamualaikum...
Ohayougozaimasu minna-san!


Haih pagi-pagi ni dok senang lenang tengok Fairy tail tiba ada member whatsapp Fara bagi tau yang Fara dapat temuduga SMT yang Fara mohon.

     "weihhh kau biar betul"

tu benda pertama yang Fara fikir masa dapat. Fara seriously tak confident langsung akan dapat temu duga ni. Keputusan PT3 ku macam T^T

Ok jangan pandang kebelakang sebab benda dah lepas.
Fara ingat dah okey la kat cyber form 4 ni sebab Senarai nama & kelas dah keluar masa cuti december yang lepas. Fara dapat kelas SC tulen. Nyeet nyeet. Semua kata ok tapi tak tau le dengan otak ni nak jugak ngan SC tech.

Esok dah sekolah tiba-tiba dapat keputusan ni. Aiman suruh check laman web dia. Serious Fara tak tau apa main korek je kat mr Google kita ni ..hihi Oleh kerana Fara mohon kat SMT Tuanku Jaafar Fara check la laman web rasmi smt tu.




Rupanya apa yang Aiman kata tu betul. Rajin pulak dia checkkan nama Fara sekali. Doumo~ 



masa check tu Fara teringat yang childhood friend Fara or sekarang ni dia classmate 3 KRK Fara pun ada mohon sekolah yang sama. Dia pun dapat jugak. Alhamdulillah.

nama hanis memang kat atas sebab huruf 'H'

Fara pulak bawah sebab nama mula dengan huruf 's'
Ok tu je untuk pagi ni. Sorry la reader & yang mana singgah letak jejak kat shout box, Fara bz & tak sempat blogwalking + jengok blog korang sebab esok dah nak sekolah. Nanti Kalau ada masa nanti  Fara check. Lagi pun khamis ni T^T dah kena pergi temu duga. Bila tu. 15 Januari la~

k then. Nak prepare baran sekolah. Nasib baju dah gosok .hehe.

Wish me luck ok? Seriously bila fikir balik takut la pulak.

Assalamualaikum..

Labels:


FARANYM | HYOUKURONA 2017