Kuroi KENSHIN
KUROI KENSHIN
HTTP://FARANYMBOBOIBOY.BLOGSPOT.COM
posted by Fara_nym | Hyoukurona Saturday, 14 February 2015 @3:44 pm 4 comments
4 hari lagi~
Assalmuaalikum...
Konnichiwa!


nyoh nyoh...how's going minna. Fara rasa sekejap je Fara on hari ni sebab outing nih!!. hihihi Fara on kat rumah kawan Fara jap pastu balik asrama kul 5 petang. Lel. $ hari lagi raya cina maksudnya cuti lah tuwwwwwww!!!! nanti raya cina nak habiskan cuti dengan anime tapi t..tapi ...tak boleh kot. Sebab nanti 11 mac ada exam. warghhh then cuti penggal 1. TAK SAbAR . homework banyak gila. Gari ni pagi ada spotcheck locker gila malam tadi tidur lambat melipat baru yang banyak gila. Hahah actually habit tetap habit. Seuka sangat tidur lambat.

Kat sini ramai gila otaku. Skang ni kat ruma Ion (Fatin) dia ni pon otku. kami dok sebelah and dok dorm MT2. Fara selalu gak tido kat dorm MT2 sebab ada geng otaku. Sorang lagi Bunga (Hana) Dia tak join kiteorg outing hari ni sebab parents dia datang. Adehh. Maybe cuti bulan 5 nk ajak Bungan and  Ion pegi ruma Fara. hehe nk gi kedai anime kat sungei wang. Ohohoho

keyh them. Gomenne minna. Fara on sekejap je. Nk gi cuci bagi semua skali gosok baju. bz rupanya orang dok asrama ni. Ish Fara ni bebel je tau. Untuk Dyna pulak Fara tau yang dyna akan baca ni.

banyak lagi nk cerita sampai tak tau nk mula dari mana. key then kita sambung hari Selasa atau Rabu ni okay?

Assalamualaikum
...

*segala urusan yg berkaitan dengan blog seperti hadiah giveaway , request  dll akan diuruskan waktu cuti nanti. Insha Allah. Sorry~

FARANYM | HYOUKURONA 2017