Kuroi KENSHIN
KUROI KENSHIN
HTTP://FARANYMBOBOIBOY.BLOGSPOT.COM
posted by Fara_nym | Hyoukurona Sunday, 18 January 2015 @11:47 am 0 comments
SUN day?
Assalamualaikum...
Oha readers~

muehehehe sekalilagi siapa baca ni memang korang sayang Fara..Lekk lekk Fara sayang korang. Entry biasa. Sepatutnya post pukul 8 pagi tadi tapi ada masalah teknikal sikit. Dah cuti nih... Apa yang Fara suka pagi ahad ni lepas subuh ada Fairy tail. nyeet nyeet. tengok yang ni tadi xD
Gray vs Ultear ep 116
Sebenarnya memang nak catch up fairy tail tapi sebab banyak sangat anime nak catch up dengan tak ada masa sangat nak tengok anime bila masuk form 4 ni,kita ikut je la yang mampu. Kalau nk catch up cepat tengok online je. Tapi sebab kekadang tu tadak masa nak online,tengok kat animax pon dah cukup  QwQ.

Jumaat dengan sabtu dapat post sikit-sikit jea. Tuto..page tuto tu dah berkurun tak sentuh. Dah berhabuk agaknya. Fara ada buat short post {read here}, Fara ada jugak tanya kalau reader blog ni nak Fara tukar current design/theme ke tak. Mana tau dah bosan tengok Shirou-chan je >////< hehe. Fara tak bosan la. Ramai kata okay je. Hehe thank you thank you~

tapi Fara ada jugak tukar blockqoute punya style. nyeet nyeet. Gray sudah muncul... my my gray dah menguasai mindaku @w@ .Har har abaikan. Shirou-chan ngan Gray sama je bagi Fara :3 Tapi ada Juvia kat situ D": Fara tak berapa suka dia.. //cari Juvia nak bunuh dia(pfftt) haha ok lah Fara pun nak fikir apa nak buat kat blog ni sebab macam, mdah diabaikan dahhh =~= gomen ne~

Pasal phone Fara pun dah tak heran sangat. hehe ntah la tahun ni rasa lain. Selalunya gila dengan phone. Habis je 5 hari sekolah mesti nak phone. Tapi Untuk kali pertama dalam sesi persekolahan Fara rasa tak kisah sangat. Lagi pun setakat ni belajar memang best (macam selalu) hihi.. Bio ok la~~ lala~~

doakan Fara dapat SMT 20 Jan nnt QwQ thanks for support minna-san!

key then, gonna do my work & blogwalking (via cbox cam biasa)
Assalamualaikum~

FARANYM | HYOUKURONA 2017