Kuroi KENSHIN
KUROI KENSHIN
HTTP://FARANYMBOBOIBOY.BLOGSPOT.COM
posted by Fara_nym | Hyoukurona Tuesday, 20 January 2015 @4:32 pm 13 comments
Alhamdulillah, mula masuk asrama 26 Jan 2015 .・゜゜・(/。\)・゜゜・.
Assalamulaikum...
Konbanwa!


Huhu seriously tak sangka akan dapat kat sini. Yang interview hari tu semua budak pandai-pandai. Fara pun seram...je memang tak rasa akan dapat pun. 。:゚(。ノω\。)゚・。 Yang interview hari tu pun nak dekat 600 orang sebab SMT Tuanku Jaafar ni pun Fara baru tahu ni sekolah yang dah diiktirafkan sekolah kluster kecemerlangan. (act, idk what's that so jgn marah)

Pagi tadi datang sekolah ingat nak senyap je lah taknak bagi tau sesiapa pun, tapi ntah kenapa tetiba datang sekolah lepas beratur baru je nak tegur Arina tetiba terasa mata berair. Then semua kengkawan datang, Hanis pun tanya la "kenapa ni, hanim?" then Fara pun terus peluk Arina (senti-mental betul la aku nihhh) pastu semua orang dah dapat jangka yang Fara masuk asrama nanti. Of course la pindah. Tengok cikgu, kawan-kawan semua...sedih pulak. Masing-masing begging tak bagi pergi. Tapi nak buat macam mana itu salah satu minat Fara and ibu dah tak bagi tarik balik. Cikgu pun kata...tak yah la pindah~ Ahaha...sorry la semua... seriously confuse.

owh yeah pasal entry ni (klik untuk baca) Fara ada mention pasal hanis, childhood friend Fara, dia pun dapat juga! Alhamdulillah ada jugak kaan kat sana. Harap satu kelas sebab kiteorang ambil jurusan yang sama. Ohoho tahun depan SPM tak tau lah apa mau kata hanya mampu merenung( ┯_┯) Warghhh kena study hard. Lebih dari PT3 dulu. Form 4 dah tak boleh main-main macam form 1 & form 2 dulu. Tak pa...

Apa-apa pun terima kasih kepada reader blog ni sebab bagi sokongan & jugak doaakan Fara dapat. Sebenarnya memang dah lama nak rasa macam mana masuk asrama
(T▽T) ahaha. Lepas ni maybe blog ni dah sunyi balik(bukan sunyi sangat la). hmmm...
lebih kurang semi-hiatus. Kat instagram Fara pun dah letak semi-hiatus.

Surat tawaran
Fara tak tau apa nak cakap lagi.

korang pun teruskan usaha dan belajar rajin-rajin tau (pfftt!!! ヽ(;▽;)ノ ceyhh cakap orang dia pun sama)

ja.
Assalamualaikum...

Labels: ,


FARANYM | HYOUKURONA 2017