Kuroi KENSHIN
KUROI KENSHIN
HTTP://FARANYMBOBOIBOY.BLOGSPOT.COM
posted by Fara_nym | Hyoukurona Thursday, 22 January 2015 @7:03 pm 3 comments
nyannnn ( ^ ˃ᆺ˂^)~
Assalamualaikum...
Konbanwa~

Hey there guys, tengah buat apa tu? Hihi Fara dah tak tau nak buat apa. Too much anime in my anime list, art request and deign and bla bla bla barang asrama...borang semua Ya Allah banyaknya. Oleh kerana banyak sangat benda nak buat Fara jadi tak terbuat apa-apa langsung. Tak sangka Hari ni last belajar kat SMK Cyberjaya. Ramai member ngan classmates + bff begging tak bagi pergi. Buat orang sedih je. Nangis la hari ni. Esok uruskan pasal keluar sekolah tu. Sabtu/Ahad ni beli barang keperluan. Hey heyhhhhh apewwww neyhhh (lel tak betul jap) Jap lagi nak semak balik semua borg kemasukan. Sementara tunggu ibu balik, Fara siapkan calendar yang Fara nak buat sejak berkurun tak siap-siap pon lagi. Fara pernah mention pasal ni dalam entry ni click me!



KAWAII SHIROU-CHAN ! Back ground destop tu of course la Gray-sama (lel)


har har tak payah nak kisah pon. Esok mesti nangis banyak-banyak. HaHaHa kat SMKC tinggal sorang je, Hanis Syahira'. Tu pon Sebab Hariz dapat KV Fara pulak SMT. Kesian pulak Hanis tinggal sorang. Fara pun tak dapat bayangkan macam mana Dyna bila Fara dah tak ada. Dari sekolah rendah sampai Form 4 , kiteorg dua ni melekat je. Dalam kelas pun duduk berdua sebelah-sebelah je sampai sekarang lah. Dia merajuk dengan Fara sebab Fara pergi. idk la nk cakap macam mana kat dia. Fara takut dapat SBP pulak tetiba nanti~

Key then. Hountou ni doumo Arigatogozaimasu semua, bagi support untuk teruskan belajar. Fara hampir tolak tawaran tu sebab Hanis(childhood friend Fara) tak pergi. Dia tolak tawaran tu. Tak apalah..Semua orang berbeza. Yang penting Fara dah ada semangat balik nak pergi ni. Maybe ada rindu cyber ni sikit. or banyak? ω(=^・^=)ω hehe...

sore ja~
Assalamualaikum...

Labels:


FARANYM | HYOUKURONA 2017