Kuroi KENSHIN
KUROI KENSHIN
HTTP://FARANYMBOBOIBOY.BLOGSPOT.COM
posted by Fara_nym | Hyoukurona Saturday, 14 February 2015 @2:52 pm 5 comments
Farewell warga SMK Cyberjaya aka Cyberians.
Assalamualaikum...
ohayou gozaimasu!

*currently update dalam kereta pakai tab ibu (pffttt)

Minnggu ni busy dengan barang asrama, Sorry Fara tak dapat nak update sangat. Ni gambar hari jumaat, last day Fara seorang cyberians. Memang semua ada, suka duka, memori sepanjang 2007-awal tahun 2014 memang banyak kat cyber ni. Mana tak sedih tinggalkan tempat yang penuh dengan memori kan?

First of all, Izzah adalah kawan pertama yang Fara ada masa kat cyber, then Natasya, then Tisha, then dyna , jaff , intan dan banyak lagi lah. Semua tu jumpa kat sekolah rendah. Satu kelas sampai 2014. Hehe

masuk smkc pulak jumpalah hanis, lana, sarah , hannah, hariz, aiman, ikhwan, acap & ikhwan (tapi pindah) & Ramai lagi. Wuhuhuhu..

pagi-pagi jumaat tu Fara bawak masakan Fara. Nyeet nyeett. Ni gambar2 dorg makan. Kiteorang seolah-olah ber-picnic (lel) pulak.

Atas dri kiri Hanis Ilya, Izzah, Mira syu, Jaff. Bawah pulak Intan aka Anna , Mira dayana ~♡

And of course la kawan baik dr darjah 6 Dyna & Sarah dr form 2 .

Dr kiri, Shaaaaa & Afiqah. Ni new studets of smkc. Masuk kelas Fara, sc stream aka 4 Sc 1.

(Lulssssss ) Sorry Nad.

Ni ramai-ramai. Fara memang dah tak masuk kelas. So ambil gambar sebelum dorg masuk kelas. Yang duduk kat hujung pakai bju purple tu Tisha, bff since 2007//standard 2

Ahaha salah set up camera. Comel je Izzah. Dyna memang post dia gitu xD


Ni bff yang selalu lepak masa 3 krk tahun lepas.
dr kiri Tisha, Dyna, Ain, Arina & Mira dayana ~♡


Nandemo~


Ni last Fara masuk sini. 4 Sc 1.


Haha mukakuuuuuu

Masa kat pusat sumber. Tempat favorite Fara kat suka.
ni banya, gambar budak kelas 4 Sc 1.


Gambar bawah ni memang kecoh dengan nangis-nangis nya (lelll)




Wuu wuu cikgu kesayangan ku, Pn norliZa. Guru PSS.




Bawah ni da boys or let say ni japanese, otokotachi da. (Lel betul ke tuewww)





Suka gambar bawah ni ♡. Alahai nak nangis pulak.

Dr kiri atas Izzah, Amy. Bawah pulak dr kiri Nad, Anna, Me & Natasya.

Atas izzah & amy, bawah tu anna & Natasya, bawah lagi tu Dyna , Faraaa & bawah skali Tisha. Sorry nad.

Hehe sebelah natasya tu nad. QwQ terharu?


Ni yang tinggal. Dulu Group TLG (ahaha nama sejak sekolah rendah) ada Amy, Dyna, Fara, Tisha ngan Nuryn. Tapi masa form 1 my ngan nuryn pindah mrsm so tinggal kiteorg 3 je. Tapi... fara dah nak pegi dah hari ni tinggal 2 pulak sekarang.



Haha ○u○
Ni Arina... neechan shaya kat shekolah (xD)

Dengan Ain. Gadis Melayu Terakhir . Wuut wutt. (Background  lakang pfftttt sorry)



Ahaha tak sempat nak rotate. Ikhwan ngan Hariz pun mau pindah. Dorang masuk KV 

Fara ngan Ikhawan.

Ikhwa , Najwa ngan Fara.

Hariz, ikhwa  , Najwa ngan Fara. Ni budak cyber yang dah nak pindah. Semua masuk Kolej Vokasional kecuali Fara. Fara sorang je masuk teknik. Dorang tak amek SPM. Fara amek SPM tahun depan ~seram~


ni paling best. Gabungan 4 sc 1 tahun ni & ex-3KRK 2014.









ni pun tak sempat rotate. Ni guru kelas 4 Sc 1. Cik Hasmah. Hehe cikgu banyak tolong dari for  1 sampai lah ke urusan Fara yang nak keluar cyber ni. Terima Kasih cikgu =')

Gambar-gambar kat bawah ni masa balik. Kat bus stop.
dr kiri Arifah, Hanis Ilya, Fara & Hannah.



tak sempat rotate. Fara ngan Hanis Ilya. Ni la kawan paling lama dari kecik masa dok kat langkawi 12 tahun yang lalu. Dulu masa kecik dok langkawi 5 tahun. Ni lah dia hanis sekali masa kecik dulu apartment yang sama.





Fara ngan Amira. Abaikan mukaku yang dah macam apa tu lel.



ni Hannah. Satu-satunya kawan baik otaku yang gola sugoii. Huhuhu sedih tau tadek hannah nanti Q^Q.

haha dah nak balik. 
Hannah, Fara & Mira dayana.


Keyh then ni part II. 25 Januari 2015.
ru ah Hanis Syahira'. . Patutnya hari Ahad ni sesaja group HaHa Ha nak lepak macam biasa. Tapi sayangnya Hariz ngan Aiman tak dapat datang. So Fara buat kek dengan Hanis je.




then makan ice cream jap.
baru buat kek.




sementara tunggu kek siap , amek gambar kat luar plak~











BAHAHAH gambar pelik-pelik~
i
i
i
i
i
ii
i
i
i
i
i
i
i
i
 BEHIND THE CAMERA.



kiteorang just guna motopod + Tripod.

tada~ kek pon siap~


hias pulak~



toping skali.





hanis pun happy sebab ni first time dia buat kek~


balik tu mak hanis ada bagi spaghetti

makan sed haha esok nak sedap-sedap.

ok sampai sini je. Haihhh lepas ni banyak benda anime yang Fara akan tingal kan rumah. Fara pun mesti rindu rin Fara ni.



Assalamualaikum..
Mata ne minna san!


FARANYM | HYOUKURONA 2017