Kuroi KENSHIN
KUROI KENSHIN
HTTP://FARANYMBOBOIBOY.BLOGSPOT.COM
posted by Fara_nym | Hyoukurona Saturday, 8 August 2015 @10:48 pm 1 comments
went to hostel-mates house!
Assalamualaikum...
Konbanwa!

hey there i know it's been so long since I type in in here ne? well dok asrama bukan benda yang mudaqh bila nak update bagai ni. It's no mean yang Fara dah menyampah nak berblog, no bukan. Fara nak sangat tapi dah tak boleh bukak selain dari pada balik then ada free time kat rumah baru betul-betul ada. Ni update pon sebab free.Actually dah 3 minggu tak balik rumah walaupun setiap minggu ubtuk bulan Syawal ngan Ramadan hari tu boleh balik. Fara tak balik rumah pon. Fara tumpang rumah kawan sebab parents Fara tak boleh hantar balik asrama kalau Fara balik rumah. So cam ni lah kalo dok jauh. My mom pregnant so she cannot drive. nguehehe.


Masa bulan Ramadhan hari tu Fara balik Rumah Alia , member gua.[her blog]
Her family is good to me. I like it. Gi idtar together with 'em. Play with her sister then BRS the game on PSP!




love to roam her room too


 Thanks Alia! Love to paly osu dengan dia selalu~





All these photos are copyright to https://instagram.com/aliar0sli/
----
then last week gi rumah Miza, my soul mate. Eventhough ramai tak suka dia tapi semua orang tak kenal dia betul-betul. There're two different of miza's personalities. the bad one and the perfect on. Well I just accept her because she also a human like everyone. Actually she's to kind and her sister peramah jugak~
 


----

and then minggu ni, starting yesterday till tomorrow Fara dok Rumah Ion aka Rai .
cam biasa-biasa saja lah. well gamabr nk letak sini byk kat phone ion but she's gone plak.
well ini je lah ada. Zu and I kat Giant td, dah la pakai baju kurung baru balik gi open house xP

 Zu, leftt. Fara, right.

can you find my Gray-sama in that pic?

now thats my dinner for today~
so tak tau apa jadi esok well just follow the flow then. Nak tengok owari no seraph jap lagi sebab dah gila dengan Yaoi dia . lewl. keyh then I'm tire tulis post ni sejak petang tadi actually.

key then seya soon.
Assalamaualikum!

Labels: , ,


FARANYM | HYOUKURONA 2017