Kuroi KENSHIN
KUROI KENSHIN
HTTP://FARANYMBOBOIBOY.BLOGSPOT.COM
posted by Fara_nym | Hyoukurona Monday, 28 December 2015 @5:14 pm 0 comments
Yay, dapat Tharsis daripada haziq~!
4 days to go...

Assalamualaikum!
konbanwa~

This is my first art request. Oho I mean I make the request. Selalunya orang yang request kali ni Fara pulak nak merasa request art kat orang.


Asalnya Fara sendiri yang nak lukis Tharsis tapi malas je tak berkesempatan xD



 Uhu nak tau apa tu Tharsis?

Tharsis tu cam robot yang gun Aldnoah drive untuk hidupkan. Bae Fara, Slaine Troyard guna Tharsis ni untuk lawan dengan Kaizuka Inaho . Lawak je kan Fara minat benda-benda gini. Tapi seriously nak beli action figura Tharsis ni. Smart gila!










yang oren tu robot yang Inaho guna untuk lawan Slaine, SLEIPNIR  nama robot oren tu. Yang tu jugak salah satu sebab Slaine panggil Inaho 'orenjiro' sebab robot dia warna oren. Lewl!

Extra!

Ni hollowfied hitsugaya toushiro yang Fara hantar masa drawing contest tu.


Ja ne...Assalamualaiku~

Labels: , ,


FARANYM | HYOUKURONA 2017