Kuroi KENSHIN
KUROI KENSHIN
HTTP://FARANYMBOBOIBOY.BLOGSPOT.COM
posted by Fara_nym | Hyoukurona Sunday, 14 April 2013 @3:42 am 0 comments
Cara nak guna 'Edit HTML' (new style)
Bismillahirahmanirahim,
Assalamualaikum~*peace upon to you!*

ok ,yang pasal Fara mengamuk Blogger tukat style edit html tu dah boleh diselesai lah! =3 Rupa-rupanya kodnya disembunyikan supaya tak banyak..nak tau atau nak guna kod tu untuk edit blog?Jom tengok sini!

1.Sign in --> D'board --> Template --> Edit HTML

korang mesti tercari-cari kan kat mana semua kod blog content... ok ikut step two pula~

2. korang perlu tekan anak panah hitam yang Fara labelkan warna kuning dahulu.Kemudian,tekan pula anak panah hitam yang Fara labelkan warna merah  (sila rujuk gambar)


3.Kemudian kod yang korang tercari-cari tu pon muncul seperti gambar di bawah  ni =) senang je kan? =D


Jadi,dah siap! semoga anda bejaya edit blog~

FARANYM | HYOUKURONA 2017