Kuroi KENSHIN
KUROI KENSHIN
HTTP://FARANYMBOBOIBOY.BLOGSPOT.COM
posted by Fara_nym | Hyoukurona Sunday, 23 June 2013 @7:45 pm 1 comments
Busy sikit~
Bissmillahirahmanirahim...
Assalamualaikum dan Salam Sejahtera.


   Hai dan selamat malam, minggu ni adalah minggu Floria Putrajaya 2013 . Kalau korang belum pergi, pergi lah sebab best sangat dan ada banyak bunga-bunga yang cantik..Fara pon dah pergi malam kelmarin. hehe untuk pengetahuan korang, maybe bulan ni bulan paling busy skali. Ye la kalau korang perasan pon Fara jarang update Tutobies dan cerita. Tu pon Hajat Fara setakat ni dah tercapai. Nak tau apa? Fara dah buat satu Segmen Doodle4U bye Fara_nym. Asalnya Fara nak buat satu GA but maybe belum cukup duit nak beli hadiah yang sedikit special ;) ngueh-ngueh~ Segmen tu Fara uat stiky post tau, so entry tu akan sentiasa ada kat home page blog Fara =D ok lah..agak pendek post kali nih..uhuhu sedihnya lagi pon FANG Fara kena ambil sebab ntahlah *agaknyakorangmestibolehtekakalaulepasexam~ Hah! aduh..agaknya nanti pulaklah Fara kena update warnakan doodle orang lain. Minggu depan erk? sabar sabar, anda akan dapat apa yang anda ingin kan nanti. hihi.. oklah bye dan assalamualaikum :(

FARANYM | HYOUKURONA 2017