Kuroi KENSHIN
KUROI KENSHIN
HTTP://FARANYMBOBOIBOY.BLOGSPOT.COM
posted by Fara_nym | Hyoukurona Tuesday, 4 June 2013 @10:01 pm 0 comments
Tutorial : Cari blog ID
Bismillahirahmanirahim...
Assalamualaikum Dan Salam Sejahtera.


Ok sebenarnya tuto ni untuk Newbie bloggie :3 selalunya orang yang baru belajar pakai blogskin kena cari Blog ID ;) Tanpa melengahkan masa lagi Fara mulakan ~

1.Sign in => Dashboard => tekan apa2 je yang berkenaan dengan blog korang [contoh ;Layout]

2.tengok dibahagian link tu, nombor-nombor tu la korang punya blog ID. Copy lah dari situ. Klau tak faham tengok gambar di bawah~


Ok itu saja. hehe bye, Assalamualaikum dan semoga berjaya~

Labels:


FARANYM | HYOUKURONA 2017