Kuroi KENSHIN
KUROI KENSHIN
HTTP://FARANYMBOBOIBOY.BLOGSPOT.COM
posted by Fara_nym | Hyoukurona Thursday, 30 May 2013 @5:24 am 0 comments
Nak buat ke tak nak eh?
Bismillahiahmanirahim...
Assalamualaikum dan Salam Sejahtera~


my fav character since 2012 ;)
     Hai selamat pagi reader[s]! Fara buat post ni sebab nak tau pendapat korang kalau Fara buat segmen atau GA? Fara takut kalau Fara buat tak ada orang nak join je...haih,sedih pulak nanti kan? hohoho Fara dah lama nak buat cuma itu je yang bermasalah.Fara tak ramai follower sangat ,100+ je. hmm...

     Lain-lain pulak,Faradah tambah lagi beberapa tuto yang Fara saja-saja nak buat. Tak ada orang request pon. Tapi Fara ada 2 orang yangg tempah kat Fara .Rasa malas lah pula >_________________<
Cuti skolah ni Cousin Fara datang. YAY! ohoh apa ni lebih-lebih. Fra adah tak ada idea nak buat apa...mungkin ni akan jadi pos paling pendek bulan ni.Pasal kem tu Fara tak siap lagi..Panjang lah ceritanya..nanti-nanti je lah Fara sambung kalau Fara rajin keyh?
dah la..nak tido,bye dan assalamualaikum~



FARANYM | HYOUKURONA 2017