Kuroi KENSHIN
KUROI KENSHIN
HTTP://FARANYMBOBOIBOY.BLOGSPOT.COM
posted by Fara_nym | Hyoukurona Sunday, 12 May 2013 @8:52 pm 6 comments
Exam (_ _ |||)
Bismillahirahmanirahim...
Assalamualaikum dan salam sejahtera~

that is my hand ppfffttt
     Hai dan selamat malam reader[s], yo Fara ada ilham baru nak edit blog ni! ehehehehe tunggu lepas exam ye semua? cakap pasal exam, minggu depan minggu ni (15 Mei - 23 Mei ) Fara ada exam...semua Exam kan? uhuhu Fara takut lah~ Fara sebenarnya dah tak ada idea nk tulis apa entry kali ni...Ehehe jadi cakap pasal peksa je xP Fara nak study hard lepas ni! Kakak Fara pon lagi kena study  hard sebab diakan SPM tahun ni? wow tak sangka dia dah sampai SPm sekarang ni. Fara ada PBS.. baru-baru ni ada berita panas kat sekolah yang batch PBS ada PMR jugak tahun depan ! uuhhhh,betu ke ni? uhuhu ada yang kata tak. Well kita tunggu je lah ada ke tak yang pasti kita kena bersedia kan? Fara nk edit blog tapi tak ada masa..Sedih la asyik adik Fara je yang main lappy! haih bila pulak Fara boleh main ni! Tau lah FAng fara tu boleh surfing internet, tapi nak edit tu yang susah! boleh post je~ ok lah! pukul 9 malam cam biasa semua kena bg kat abah. Sedih nya~ ok lah Fara out duluh! Assalamaualaikum...

p/s kalau ada apa-apa comment atau inform kat cbox/shoutbox Fara yang comel tu keyh?

FARANYM | HYOUKURONA 2017