Kuroi KENSHIN
KUROI KENSHIN
HTTP://FARANYMBOBOIBOY.BLOGSPOT.COM
posted by Fara_nym | Hyoukurona Friday, 19 April 2013 @1:04 am 0 comments
Dah buat =D
Bismillahirahmanirahim~
Assalamualaikum~ *peace upon to you!*

BoBoiBoy International Trailer (boboiboy)
     Hai!Fara nak tulis sikit je =D OK,Kalau korang semua perasan,Fara dah tambah sikit beberapa tutorialkan? Heheehe sebenar nya semua tu ada orang request! dah lama tau,jadi masa Fara tengah bosan Fara teringat pasal tutorial yanf kawan Fara kar sekolah requestkan....tp ada yang request doodle..hmmm Fara rasa Fara dah lama tak lukis doodle..selalu lukis apa yang Fara nk je contoh macam header Fara yang minggu cuti sekolah tu kan? OC Fara pada header tu Fara yang tukis sendiri tau,tapi yang Fang dan naga bayang tu kak al'lya (a.k.a al-chan/kazukix5) yang lukis~ Fara tak sehebat kak AL' ,kak Nur ,Fiqah dan Ikin dalam bab-bab melukis ni,ngee~

     Lain-lain lagi,Fara rasa Fara dah tak ada apa-apa cerita lagi kot /:) hehe nanri cuti Fara nk sambung edit blog ...ok lah bye,Assalamualaikum~

~From Fara yang comel =3

FARANYM | HYOUKURONA 2017