Kuroi KENSHIN
KUROI KENSHIN
HTTP://FARANYMBOBOIBOY.BLOGSPOT.COM
posted by Fara_nym | Hyoukurona Sunday, 28 April 2013 @6:44 pm 4 comments
Kesian~
Assalamualaikum!

Characters dalam cerita Fiqah Yassin
[OC Fara nama Kalissa yang pakai topi Arnab]


hai, semua! selamat petang! Fara sedih sangat sebab Fara dah tak boleh update blog ni macam selalu! :( Sedih la...Keesian kan Fara..untung lah orang yang boleh on setiap hari atau setiap minggu! Fara hanya boleh update blog ni hanya melalui FANG (phone ) Fara je :/ huhu Fara sibuk lah..mungkin cuti nanti(cuti yang panjang la~) boleh update banyak - banyak kot? ntah la..tapi kalau ada apa-apa atau nak contact Fara ke pergi twitter Fara ok? ehehe Fara selalu layan twitter je ehek!

Lain -Lain cerita pula,Hari isnin yang lepas (22 april/hari bumi/earth day) Fara dapat 3 hadiah! Hadiah yang pertama ialah dari pada Dyna , Kad dan mug(cawan). Hadiah kedua pula dari Tisha,Kad dan juga bekas letak barang buatan sendiri! Hadiah keriga pula istimewa sangat dari Ikin..http://ikinpunyacerita.blogspot.com/p/happy-birthday-fara.html memang Hebat lah korang =D Ok lah,Sampai sini sahaja lah post Fara kali ini ye? Fara minta maf la sangat sangat sebab tak ada post yang menarik sejak kebelakangan ni ...Insha-Allah ,Fara akan update benda yang best best kat dalam blog ni ok?




FARANYM | HYOUKURONA 2017