Kuroi KENSHIN
KUROI KENSHIN
HTTP://FARANYMBOBOIBOY.BLOGSPOT.COM
posted by Fara_nym | Hyoukurona Saturday, 11 May 2013 @1:16 am 2 comments
Exam Mid-year EXAM!!!
Bismillahirahmanirahim..
Assalamulaikum dan salam sejahtera~


     Hai,selamat malam reader[s].. Fara nak cerita pasal mid-year exam untuk tahun ni! Haih..tak sangka pulak tajun ni ada exam! Selalunya tak ada.Kan kami ni PBS victim.Jadi tak ada lah exam macam tahun lepas kan?  Fara tau ada sekolah yang memang ada exam walaupon ada PBS... Lagi pon sekolah Fara pelik sikit sebab tak ada exam utuk semua PBS victims tahun lepas sebab semua cikgu nak sediakan PBS untuk ami semua ni. PBS tahun lepas mula masa bulan Mei 2012.sebab tu semua cikgu form 1 kelam -kabut pasal bs and tak ada exam ..itulah kisahnya~

     Fara ni budak biasa saja, jadi Fara kena banyak study ... Fara agak lemah Methematik yang persamaan linier tuh! aduh..x y z m n a b c k  macam tuh lah! Hahaha ok Fara memang lemah dalam topik tu,dah la kena carik apa nilai  unknown tu! Oleh sebab itu, Dyna ajak Fara buat study group kat Library Putrajaya .Yay! thanks Dyna! Fara mungkin akan jarang update blog sampai 26 Mei nanti sebab sekolah Fara akan adakan kem kepimpinan pasa 24 Mei 2013 sehingga 26 Mei 2013! haiyo... selain itu mata pelajaran yang PALING Fara lemah sekali ialah ENGLISH! yup, korang ingat macam Fara ni selalu speaking kat blog ni macam pandai English je kan? sebenarnya bukan Fara bajet je speaking English tapi tak berapa pandai, Fara cuma nak berlatih English je~ Hm.. yang lain - lain tu Fara ok je. oh ya, satu lagi sejarah...tapi sejarah akan jadi senang kalau kita banyak membaca kan? Ehehe...

     Dah tengah malam ni, Fara patutnya tido sebab setiap hari sabtu Fara ada buat study group dengan Dyna!  Fara ajak Ain sekali tapi tak tau lah dia nak ikut ke tanak! Yang pasti Adik Fara yang AIN tu mesti ikut punya! hmm...ok lah sampai sini dulu. Nanti Fara update lagi ye? Fara tak sempat nak edit blog ni,sorry ye.. lagi pon blog ni pon dah nampak buruk dah kan? tak ceria dah~ ohoho tak pe lah!

bye,Assalamaualaikum!

FARANYM | HYOUKURONA 2017